Kimliğimi Kaybettim, Pazar Günü Sınav Var
-
bi muridin daha başına geldi, polise gidiyosun bole bole, bir belge veriolar sana, sınava onunla giriyosun.
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sınava hiçbirşey yokmuş gibi git zaten içeri girerken kimlik istemiyorlar sınavın başlamasına 5/10 dk kala istiyorlar. Sende o zaman at elini cebine kimliğim yok diye sanki yeni farkediyormuşçasına çok feci şaşır birazda dramatize et ve şöyle de : Onca ay çalıştım şimdi ben sınava giremiyecekmiyim... Zaten olay bitmiştir hocaların bütün duygularıyla oynayıp fena halde perişan ettin onları ve sınava gireceksin çıkmayacaksın.
-----------------------------sen nediyorsun ? bizim arkadaşın kardeşini kimlikteki fotoğraf eski diye sınava almadılar
-
Hocam böle işler olur diye yarın açık olacak nüfusla ilgili birimler..Git çıkart yarın hemen yoksa pasaport olmadan giremezsin..Ehliyette kabul etmiyorlar diye biliyorm
-
hocaa senin kadar gerildim şu an ama sen cevapları okumuyo musun!! yarın açık nüfus müdürlükleri gidip yenilettiriceksin kimliğini olucak biticek.ancak sabahın köründe git sıra mıra bide o sıkıntı cıkmasın basına.
gittiğinde kayboldu deme çalındı de bi de 60 lira kitelemesinler ayak üstü.
sınavında başarılar sana..
-
akbil göster hemde öğrenci akbil i hhhh
-
valla foto eski diye dün kimliği değiştirdim dikkat etmek lazım
-
Neyse sağlık olsun seneye kadar hazırlan yeniden girer daha başarılı olursun,
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------ne istiyolar yenileme için ? madem bugün açık bende şimdi çıkayım yenilettireyim bnmde eski foto :S
ama resim yok bende 1 tane bulabildim vesikalık, şimdi çektireyim desem papaz nuri gibi saclarım var uzun olur muki :) kaç resim istiyolar ? bide kaç para:)
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------ne istiyolar yenileme için ? madem bugün açık bende şimdi çıkayım yenilettireyim bnmde eski foto :S
ama resim yok bende 1 tane bulabildim vesikalık, şimdi çektireyim desem papaz nuri gibi saclarım var uzun olur muki :) kaç resim istiyolar ? bide kaç para:)
Yav sonuçta üzerinde tc kimlik numarası varsa okadarda sorun değil. Gece gece banada kalp attırdı bunlar.
-
her sene sınavdan 1-2 gün önce aynı konu mutlaka açılır.hocam nasıl kaybediyorsunuz yav :/