folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kimlik - Presi (PVC) Kaldırma ?

Kimlik - Presi (PVC) Kaldırma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    overbite bunu yazdı

sanırım nüfus cüzdanı değil de ehliyet senin kimlik dediğin, keşke ehliyete yaptırmasaydın zaten plastik gibi,

ben de bir soru sorayım, kendi hazırlayacağım bir tanıtım kartını nasıl ehliyet gibi sert plastikle kaplarım ya da bunu yapan yerler var mı, normal kağıda basılan bir şeyi ehliyet gibi yapabilirler mi?

Plastik Malzemelere Baskı Yapan Yazıcılar Vardır... Biraz Pahalıdır.. Bilgin Olsun Diye Yazıyorum... Kart Kopyalayıcılar Ve Bankalarda Bulunur Bu Cihaz... Asetat Mürekkep İle Plastik Maddelere Kalıcı Resimli Şefaf Baskı Yapmayı İmkanlı Kılar...

Bu Ehliyet Gibi Sert Pilastikler Ararsan Nette Satan Firmalarda Mevcuttur... Şayet İş Alanı Olarak Düşünürsen, İstediğin Şey Mümkündür...  Şahsi Kullanım İçin İse Sana Tavsiyem Pilastik Kart Vizit Basan Firmalara Yönelmendir... Oldukça Ekonomik Olarak İşini Görürsün...

@DangerBoy Hocam Öyle Basit İşlemleri Yapmam Uğraşmam.. Bilirsin Beni... Ayrıca Sanırım Paslandık Yıllar Götürdü Bizden be Dostum.. İdare ediverin Bakem.. :)

ShockMan tarafından 08/Oca/13 20:29 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spear
    spear's avatar
    Erkek

yavaş yavaş kaldırdım pvc yi ehliyetten. 3-5 ufak yapışkan parça kaldı. onlarıda hallettim. ehliyetin sadece imza olan kısmında dikkat etmek gerekiyormuş. diğer tarafların zarar görme ihtimali yok gibi direk kaldırınca

spear
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

sokaktaki pvc kaplayan adamlara kaplattır. 3.5 tl konak meydan.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

benzin istasyonlarında 1 tl ye plastik kaplar oluyor ehliyet için onlardan al bir tane. kaplamayla falan hiç uğraşma.

Naber la?
Toplam Hit: 6891 Toplam Mesaj: 15