Kimlik Sorunu!? (Önemli)
-
Yaa biradeler ben 17 yaşndaym ne zaman sinemada bi 18+ filime gidiym desem sürekli kmlk sorup geri çeviriolar amk. Şöle sağlam bi sahte kmlik lazım yaa. Geçiçi olarak sinema için...
-
hoca senden bi yaş büyük falan biriyle git 18i geçmiş velim de (evet adama koyar biraz ama D) alırlar içeri.bi de film izlemek için sahte kimlk işine girmek para gerektiren bişey ve suç değer mi,bence değmez :)
-
hoca hiç sorma bende aradım ama bişe çıkmadı. bi sene daha beklicez paşa paşa, boşver öss var daha :D
-
aga anlamıyon hea manitayla gidicez diyelm (ben biraz yaşmdan büyük gösteriyorum) ama ipneler kimlk soruo o zamanda annemi alp mı gidiim yaww?
-
arkadaşlarla bi filme giriyoz kokoca yer zaten buyuk bi sürü salon içerde =) izliyoz filmi çıkıyoz başka bi filme giriyoz beleşten her salonda bekleyen yokki kapıda bile dogru duzgun yok dediğim yer profilo :)
-
burası migros afm valla hiç affetmiyolar :D
-
-
la amk sinema için değermi. peki ya üstünde yakalanırsa ne halt edecen. ee abi ben sinema için almıştım. oon larda
heeee temam abi kusar kalma. neyse ok
yola dedewam mı diyecekler?
-
değer amk eğer orjinal yapıolarsa sz bilmezsnz sinema kapısından geri çevrlmenn acısını...
Arada cam olmasaydı uçardım üzerlerine
-
osmanow bunu yazdı:
-----------------------------
aga anlamıyon hea manitayla gidicez diyelm (ben biraz yaşmdan büyük gösteriyorum) ama ipneler kimlk soruo o zamanda annemi alp mı gidiim yaww?
bide manitayla diomanitayla +18 film de ne işiniz var
ööle filmlere kankilerle gidilir
sapık mı senin manita
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlarla bi filme giriyoz kokoca yer zaten buyuk bi sürü salon içerde =) izliyoz filmi çıkıyoz başka bi filme giriyoz beleşten her salonda bekleyen yokki kapıda bile dogru duzgun yok dediğim yer profilo :)
aynı aynı :D