Kimliksiz Kargoyu Nasıl Teslim Alırım
-
selamlar
kimliğim yok, üstümde kimliğe benzeyen herhangi bi belgede yok.(öörenci kartı falan gibi).
arkadaş kargoyla bişey göndercek teslim almak istiyorum, kargo şubeleri bu konuda yardımcı olurmu? göndericinin/gönderinin bütün detaylarını falan versem mesela ? yada aklınıza başka bişey geliyomu :/
-
vermez hocam. denemiştim ben -ki öğrenci kimlik kartım vardı- olmadı.
Edit: yalnız 2 sene önceydi bu o kimlik de lise kartı siktir boktan bişey.
Üniversitenin kartı varsa onda tc falan var olabilir.
Dentist tarafından 17/Haz/14 13:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben gecen gun yurt ici kargodan aldim. Hic bisey sormadilar ne kimlik ne baska bisey.
-
kimliğin taranmış halini buldum mailde.sadece ön yüz bunla verirlermi ya :/ çıktısını alsam
-
Bence kargocuyla görüş.
Eğer kargo daha yollanmadıysa otobüsle yollasın daha mantıklı
-
Ehliyet veya kimlik olmadan vermezler hacı abi.
Devamlı kargo getirdikleri yerler olduğunda veriyorlar kimlik sormadan ama, diğer türlü vermezler.
Nerden bilsin adam senin çalıntı kredi kartı ile internetten birşeyler sipariş etmediğini ?
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Ben gecen gun yurt ici kargodan aldim. Hic bisey sormadilar ne kimlik ne baska bisey.
adreste sormuyolarda şubede soruyolar benim adresim yok :/arkalı önlü taranmışını buldum bildiğin kimlik fotokopisi bunla verirlermi acep ? yokmu kargocu tanıdığı olan bi torpil koydursak
-
yolbulucu bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
adreste sormuyolarda şubede soruyolar benim adresim yok :/arkalı önlü taranmışını buldum bildiğin kimlik fotokopisi bunla verirlermi acep ? yokmu kargocu tanıdığı olan bi torpil koydursak
hocam kimliği yanında olan bi arkadaşınla git al. ben öyle yapmıştım.
-
Mxmax bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
facebooktan 4-5 kişiye yazdım herkes yan çizdi amına koyim ya.yakın olduğum arkadaşlarımda hep şehir dışında.bazen çok basit bişey için insanlara muhtaç oluyosun bin takla atıyolar. -
yolbulucu bunu yazdıMxmax bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
facebooktan 4-5 kişiye yazdım herkes yan çizdi amına koyim ya.yakın olduğum arkadaşlarımda hep şehir dışında.bazen çok basit bişey için insanlara muhtaç oluyosun bin takla atıyolar.olmadı git ailenle al :D bu arada kimlik fotokopisi işe yarar diye düşünüyorum.
-
bazen ıstemıolar şans işi hiç bişey demeden dene bakalım