Kimse Cep Telefonu Almasa Operatörler Bedavaya Telefon Dağıtmak Zorunda Kalırmı?
-
Huerfanos bunu yazdınoname bunu yazdı
Kimse sevgili yapmasa, sevismese? Hmmm.
Kimse karılara bakmasa , istemese? Hmmm.
insanlarda ne bakış açısı var arkadaş
-
Sakalıda olsa amcası olurdu öyle değilmi yengesi,
-
burdan nereye varacaksın cok merak ediyorum hocam
-
O iş yemez. Üniversitelerde Çan Eğrisi sistemi vardır, bilen bilir. Eğer herkes 50-60 arası puan alırsa, yani herkes sadece 6 soruya cevap verse 10 sorudan ve herkes net 4-5 doğru yapsa; 55 ile AA alır, 40 ile FF alıp kalabilirsin. Ama bu sistem hç bir zaman işe yaramamıştır. Neden? Çünkü piçliğine bu rakamı yükselten norrosbu evlatları çıkar, alır 95'i. Ulan 100 al da çan eğrisinin dışına çık demi... Onuda yapmazlar.
Yani sen kullanmasanda birileri senin yerinede kullanır...
Yada şöyle diyelim. Kimse para harcamasın enflasyon 0 olsun. Kimse karıya atlamasın, karılar bize salça olsun.
Ne içiyonuz arkadaş siz ya
DanLev tarafından 14/Kas/12 21:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Huerfanos bunu yazdınoname bunu yazdı
-
çarşıdan eve gelirken telefonculara mı kafayı taktın
-
zalimadam bunu yazdıHuerfanos bunu yazdınoname bunu yazdı
insanlarda ne bakış açısı var arkadaş
HannibALgan bunu yazdı
Kimse karıya atlamasın, karılar bize salça olsun.
-
Ciddi anlamda bunu düşündün mü ?
-
lalada bunu yazdıblmrt bunu yazdı
bu sadece cep tele kısıtlı degil insanoglu toplu olarak karar verme ve uygulama yetenegine sahip olmadıgı için böyle oluyor . yoksa kimse tel almasa zaten s.ke s.ke verecek . yoksa nasıl para kazanacak
o zaman mazut da almayalım lan, araba dağıtsınlar, oha bi dakka lan süper bişey bu
sesli güldüm :D
-
onu değil de ben hep şeyi düşünmüşümdür mesela bankamatiklerde sıra her fırsatta kaynar, ortak bir bilinç olsa da herkes hak ettiği sıraya geçse. sanki aynı bedenin parçaları gibi uyumlu hareket etse insanlar. işte o zaman bedava cep telefonundan çok daha fazlasını elde ederdik. gel gelelim insan dediğin gelişmiş hayvan daha en yakınlarıyla anlaşmayı beveremiyor ki toplum olarak anlaşsın.