Kimse Odevi Unuttum Demiycek
-
Ok guys I want to talk about english because this is my work!
this sentences is: Nobody won't say "I forgot my homework"
tercüme: ewt arkadaşlar simdi sizinle biraz ingilizce konuşalım çünkü benim işim bu
bu cümle: Kimse ödevimi unuttum demicek
Takıldığınız bi yer varsa bana sorabilirsini ingilizce hakkında elimden geldiğince yardımcı olurum hepinize..!!!!!
-
PacoRabanne bunu yazdı:
Ok guys I want to talk about english because this is my work!
tercüme: ewt arkadaşlar simdi sizinle biraz ingilizce konuşalım çünkü benim işim bu
Takıldığınız bi yer varsa bana sorabilirsini ingilizce hakkında elimden geldiğince yardımcı olurum hepinize..!!!!!
nobody won't olmaz!bole abuk bu cumle kurarsan positive bi anlam içeriyormus gibi olur.
this sentences olmaz!this sentence olcak!ama yok ben sentences diecem diosan these kullanırsın:)
my homework deil!odevim demiyor odevi diyor!.)
Ok die bir sey yoktur.OK ve okay vardır
tercumelerin yanlıs ayrıca:P
-
nobody will say "they forgot the homework"
that's how they say it in north London
end of discussion... -
ragmendous bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:Ok guys I want to talk about english because this is my work!
nobody won't olmaz!bole abuk bu cumle kurarsan positive bi anlam içeriyormus gibi olur.
this sentences olmaz!this sentence olcak!ama yok ben sentences diecem diosan these kullanırsın:)
this sentences olmaz this sentence olacak! bu dediğin doğru ama diğerleri değil!!!bi kere won't will not'ın olumsuzudur bu arada AH BE GÜZEL KARDEŞİM OROSPUYA SEVİŞMEYİMİ ÖĞRETİYORSUN BENİM İŞİM BU BEN 10 SENEDİR İNGİLİZCE BİLİYORUM İNGİLİZCE EĞİTİMİ ALMAK İÇİN KANADA VE İNGİLTEREYE GİTTİM İZİN VERDE Bİ ŞEYLER BİLEYİM...!
-
won't and will not are both negative
i guess u skipped that chapter in your mighty book of english :) -
leyynnn susun behhh dehhh alinsize dogrusu ahaaha
nobody gona say that l forgot my homewoek
yada
nobody forgaat myn nayn no noo no unuttum odevimi sayy no say bak oldu zuhaa
-
PacoRabanne bunu yazdı:
ragmendous bunu yazdı:
PacoRabanne bunu yazdı:Ok guys I want to talk about english because this is my work!
this sentences olmaz this sentence olacak! bu dediğin doğru ama diğerleri değil!!!bi kere won't will not'ın olumsuzudur bu arada AH BE GÜZEL KARDEŞİM OROSPUYA SEVİŞMEYİMİ ÖĞRETİYORSUN BENİM İŞİM BU BEN 10 SENEDİR İNGİLİZCE BİLİYORUM İNGİLİZCE EĞİTİMİ ALMAK İÇİN KANADA VE İNGİLTEREYE GİTTİM İZİN VERDE Bİ ŞEYLER BİLEYİM...!
:)dediklerin gunluk konusma da olabilir...ama ben ona da rastlamadım malesef(nobody wont için soluyom bunu)ne guzel gitmissin gormussun kanadayı ingiltereyi...ne mutlu sana!isallah bizde gideriz!:)bu arada ben kimseye bi sey ogretmem yorumumu yazarım sadece!yane ole algılama olayı!:))