Kimsenin Başına Gelmeyen Başıma Geliyor! [Çözüldü]
-
Denemişsinizdir belki. Adrese klasörün adını yazıp girmeye çalışın ya da aramaya yine *. * ile bakın. Virüsten kaynaklı olabilir. Ya da yukarıda denildiği gibi antivirüs karantinaya almış olabilir.
-
kadircankaya bunu yazdı
Denemişsinizdir belki. Adrese klasörün adını yazıp girmeye çalışın ya da aramaya yine *. * ile bakın. Virüsten kaynaklı olabilir. Ya da yukarıda denildiği gibi antivirüs karantinaya almış olabilir.
Nod32 kullanıyorum karantina dosyalarında da yok. Her yolu denedim yok göstermiyor. Zaten bi tek o dosya yok, geri kalan her şey yerli yerinde. E hala 21 gb kullanılıyor diyor ama dosya yok :/
-
watervay bunu yazdı
attrib -s -h -r
denedin mi

Şimdi de böyle bir hata veriyor :/
yorgoangelopoulos tarafından 06/May/19 22:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Dosya gizleme yazılımı falan kullandınmı hiç bilgisayarında..? Dosyayı şifreleyip saklayan yazılım. Başka bilgisayara tak dene..
-
Hocam linux indir cd den boot edilebilen birde onunla bak. Daha önce benzer bir durumda, windowsda hiç birşekilde göremediğim diski linux(mint) ile kurtarmıştım.
-
ShockMan bunu yazdı
Dosya gizleme yazılımı falan kullandınmı hiç bilgisayarında..? Dosyayı şifreleyip saklayan yazılım. Başka bilgisayara tak dene..
Hayır ama bu bitLocker ile kilitleniyor zaten, ondan yapmış olabilir mi?
-
Bu programı indirip diski formatla sorunun düzeleceğini inanıyorum bu şekilde olmazsa farklı yolları inceleriz.
https://www.fullprogramlarindir.com/hdd-low-level-format-full-4-40.html
-
Sorun çözüldü, ilgilenen herkese çok teşekkürler.
Sizin de başınıza gelirse çözümü burada 9. dk başlıyor.