Kimyacılara Ve Kimya Severlere 2 Sorum Olacak!
-
Sevgili tahribat mürit ve mürideleri kimya ile ilgili 1.sorum hani bu h2o2 h2so4 h2o fln varya oksijenden 2 tane hidrojenden 1 tane fln bunlar nasıl veriliyor yani nasıl birleştiriliyor 2.sorum ise saf hidrojen peroksidi nerede bulabilirim? bakmadıgım eczane kalmadı yav neyse sorularıma cevap bulacağımı umuyorum Saygılarımla!
-
Sayın arkadaşımız. Saf H2O2 bulamazsın. Oksijenli su al. işini görür. Kimyasal reaksiyonlar için özel ortamlar ve şartlar gerekir.İş kağıt üstündeki gibi olmaz. Sıcaklık, PH, Basınç, miktar , katalizör bilmem ne, dünya kadar parametreyi bir araya getirmek gerek.Tam olarak yapmak istediğin şey nedir? onu yazarsan elimizden geldiği kadarıyla ahkam kesmeye çalışırız.
-
kimya demek istisna demek, varsayım demek
-
mr66tr bunu yazdı:
-----------------------------
Sayın arkadaşımız. Saf H2O2 bulamazsın. Oksijenli su al. işini görür. Kimyasal reaksiyonlar için özel ortamlar ve şartlar gerekir.İş kağıt üstündeki gibi olmaz. Sıcaklık, PH, Basınç, miktar , katalizör bilmem ne, dünya kadar parametreyi bir araya getirmek gerek.Tam olarak yapmak istediğin şey nedir? onu yazarsan elimizden geldiği kadarıyla ahkam kesmeye çalışırız.
hocam saf lazım bulunuyormuşta benim sorum mesela h2o2 ya bunları nasıl araya getiriyorlar -
Millet bomba yapmasın diye az az ve maddeye göre orta pahalılıkta satan bir site var.
www.macrol.com
http://macrol.com/urun_goster.php?id=751&kat=71
Not: (bu hidrojen peroksit)
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Millet bomba yapmasın diye az az ve maddeye göre orta pahalılıkta satan bir site var.
www.macrol.com
hocam bu oksijenli su değil demi? -
Dostum elektronik devreleri satan yerlerden birisine git Perhidrol iste. Bu %33 lük H2O2 çözeltisidir. Daha safını bulamazsın.Her maddenin %100 safı yoktur. Oksijen vie hidrojenleri bir araya getirip H2O veya H2O2 yapmak gibi birşey düşünme.Bunun gibi reaksiyonları anlamak ve yapmak için üniversitede düzeyinde yaklaşık olarak 4 yıl eğitim almak gerek. Universitede kimya okumayı hiçkimseye tafsiye etmiyorum bu arada.
-
mr66tr bunu yazdı:
Dostum elektronik devreleri satan yerlerden birisine git Perhidrol iste. Bu %33 lük H2O2 çözeltisidir. Daha safını bulamazsın.Her maddenin %100 safı yoktur. Oksijen vie hidrojenleri bir araya getirip H2O veya H2O2 yapmak gibi birşey düşünme.Bunun gibi reaksiyonları anlamak ve yapmak için üniversitede düzeyinde yaklaşık olarak 4 yıl eğitim almak gerek. Universitede kimya okumayı hiçkimseye tafsiye etmiyorum bu arada.
hmm hocam peki sen kimyamı okumuştun üniversitede? -
Fazla uğraşma...
Sonra gözüne koluna bişey oluyor bize soruyorsn....:=)
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Millet bomba yapmasın diye az az ve maddeye göre orta pahalılıkta satan bir site var.
www.macrol.com
-----------------------------stokta hiç ürün yok
-
fındıkzadeye gidin yada karaköyde balıkçıların orda hırdavat ve kimyasal satan dükkanlar var istediginiz kimyasalı bulursunuz