Kimyasal Ali İdam Edildi.Kimyasal Ali Kimdir ?
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------
karabudun bunu yazdı:
Evet kimyasal Ali asıldı. 5000 kürdü öldürmüştü. Berbat bir adamdı. Allahtan Amerika geldi de Iraklıları kurtardı. Ha bu arada Ameriikalılar 1.000.000 Iraklı yı öldürdüler. Olsun kimyasal Ali den kurtuldular ya!...
allah o amerikalılar birgün seninde evini basarda ozaman allahtan amerikalılar dersin Kahrolsun amerikan epmeryalizmi Yaşasın Hakların kardeşligi oradaki kürtleri gaza getiren amerika milleti kırdıran amerika ve batakda askeri ölen yine amerika dünyanın başına bela bu şerefsiz amerika lanet olsun .
-----------------------------katılmamak elde değil... Saddam Hüseyin hiç olmazsa ıraklıların namusunu,şerefini koruyordu.
-
EcHoLL bunu yazdı:
karabudun bunu yazdı:
Evet kimyasal Ali asıldı. 5000 kürdü öldürmüştü. Berbat bir adamdı. Allahtan Amerika geldi de Iraklıları kurtardı. Ha bu arada Ameriikalılar 1.000.000 Iraklı yı öldürdüler. Olsun kimyasal Ali den kurtuldular ya!...
allah o amerikalılar birgün seninde evini basarda ozaman allahtan amerikalılar dersin Kahrolsun amerikan epmeryalizmi Yaşasın Hakların kardeşligi oradaki kürtleri gaza getiren amerika milleti kırdıran amerika ve batakda askeri ölen yine amerika dünyanın başına bela bu şerefsiz amerika lanet olsun .
-----------------------------Tahribat üyeliği için asgariden bir zeka testimi yapsak ne ?...
-
karabudun bunu yazdı:
EcHoLL bunu yazdı:
karabudun bunu yazdı:
-----------------------------Tahribat üyeliği için asgariden bir zeka testimi yapsak ne ?...
+1 -
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ülkesine yararlı bir insandı
-
Kürt öldürdü diye sevinenlerin sırf bu yüzden orada kürdistan kuruldu diye üzülmesi lazımdı aslında..
-
araya ırkı karıştırıp insanlığı unutanları görüyorum ama böyle yaparak hayvanlaşmaktan öteye gidilemez insana insan olduğu için bile değer vermek yeter
-
karmen bunu yazdı:
Saddam ölürken hiç üzülmedim. Ama bu adam ölürken cidden üzüldüm.
-----------------------------al işte bir tane daha
-
karabudun bunu yazdı:
Evet kimyasal Ali asıldı. 5000 kürdü öldürmüştü. Berbat bir adamdı. Allahtan Amerika geldi de Iraklıları kurtardı.
-----------------------------amerika olmasa daha çook kürt öldürcekti ibne :D
-
Ben adamların yüzünden kürdistan kuruldu diyorum millet halen iyiki öldürmüş vay zavallı rahmetli diyor :) Her alanda siyasi anlayış bu ha :|