Kınaları Hazırlayın, Tekel İ De Sattık
-
milletin karni doyuyor.Cünkü altın yumurtlayan tavukları kesiyolar.Kesim islemi bitip misyonlarini bitirdiklerinde arkalarında enkaz türkiye bırakacaklar.
su anda güllük gülistanlik tabloya devam.
-
Bunlar daha iyi günleriniz tadını çıkartın.İleride bir gece ansızın kapınız çalıcak iki kişi birinin elinde tutanak,fatura vs olucak digeri kolunuzdan tutup hadi birader hadi kardeşim yürü diyecek,ne oldugu sordugunuzda artık siz devletin malısnız özeleştirdik sizi şimdide israile satıyoruz diyip götürecek.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
Namussuz serefsiz haysiyetsiz dir bunu yapan ... -
milli içeceğim bile abd malı oldu a.q :S
-
arkadaşlar tekel,türk telekom bunun gibi milli değerlerin satılması işin iyi tarafı,belki vakıflar yasası diye bir şey duymuşsunuzdur,vakıflar yasası vatan nın resmen satılması demektir,elin gavuru yarın öbür gün elinde belgeyle gelip bu ev benim atalarımdan kalma dediğinde hepimiz mal gibi bakacaz,ilk seçimlerde bu akp faşizmini ortadan kaldırmamız gerekiyor
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar tekel,türk telekom bunun gibi milli değerlerin satılması işin iyi tarafı,belki vakıflar yasası diye bir şey duymuşsunuzdur,vakıflar yasası vatan nın resmen satılması demektir,elin gavuru yarın öbür gün elinde belgeyle gelip bu ev benim atalarımdan kalma dediğinde hepimiz mal gibi bakacaz,ilk seçimlerde bu akp faşizmini ortadan kaldırmamız gerekiyor
-----------------------------Şit sen sus bakayım, Engenerekoncu :) musun yoksa :). İçeri tıkarlar sabahın erken vakitlerinde bir zamanların Eylül ayazında olduğu gibi. Hiç kimse şuna dikkat etmemiştir, yapılan özelleştirmelerin neredeyse hepsi Danıştay'dan geri dönmüştür sebebi ise "Kamu yararı gözetilmediği" için. Ama hukuk tanımaz tavrı olan sayın RTE hukuku ezip geçmiştir. Kimmiş darbeci görelim.
-
ulan 4 sayfa yazida 1tane akp yandasi yok anasini satayim, telekom konusuda oyle 1tane akp li mesaj yazmamis...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
ulan 4 sayfa yazida 1tane akp yandasi yok anasini satayim, telekom konusuda oyle 1tane akp li mesaj yazmamis...
ii de akp yandaşları ne yazacak ki,vatanı satıyoruz durmak yok yola devam mı yazacaklar -
Hala inatla partizancilik yapanlari anlamiyorum,bu serefsizler vatani tek etapta pazarlamak istiyolar.ne halde oldugumuz ortada ne yazikki bi ekonomik deprem daha yicez bu sefer ozkaynaklarimizde elimizde yok uretim gucumuzde ortada yazik su halimize.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------bende özellilke ona baktım acaba buna ne diyecekler diye ama kınaları belliki önceden yakmışlar konuya girmeye gerek görmediler herhalde