Kindle Kullananlar ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

arkadaşımda sony nin e-book reader i vardı. yaklaşık 300 liraya falan almıştı. Ben sevmiştim cihazı, cidden gözü yormuyor. Görüntü ekrandayken enerji harcamadığı için şarjı 30 gün gidebiliyor diyordu. Bilgisayardan sony yazılımı araclığıyla istediğimiz pdf ve epub ları yüklemiştik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

teşekkürler cevaplar için ama tam anlamıyla istediğim şekilde model tavsiyesi alamadım ve de sorumun cevabını. yani bu convert şart mı? ben bu kindle ın içeriğini disk gibi göremiyor muyum o tarz bir şeye izin veren olursa daha iyi olur. yoksa convert edildiğinde sıkıntı çıkabiliyor bazen.. 

okunması gereken çok kitap var.. hiç deneyimim olmadı kindle ile, ama kitap "okutturur" düşüncesindeyim. eğer olursa da istediğim pdf i falan yükleme taraftarıyım. 

@sandman, dediğin şeye baktım evet tablet gibi ama pek o tarz bir şey istemiyorum. yani çok seçenek olursa konsepte istediğim gibi verim alamam. biliyorsun eğer bir makine sadece bir şeye odaklanmışsa iyi makinedir. çünkü işinde en iyisini yapıyordur, uzmanlaşmıştır.. böyle düşünüyorum ben. o yüzden amaç kitap okumaksa en iyisi kindle dır.

http://www.amazon.com/kindle-fire-hd-best-family-kids-tablet/dp/B00CU0NSCU

gerçi bu da kindle diye geçiyor ama .. fiyatı da uygun geldi ama sadece kitap okumak için olanı daha güzel

@DarkSkull, güzel indirim yapmışlar hocam ama ben yurtdışındayım. ayrıca

Desteklenen metin formatları: PDF, FB2, TXT, HTML

burası biraz daha zengin olabilirdi. ve bu marka ne kadar tavsiye ediliyor ki?

inanın hiç bilgim yok kindle larda. daha önce ismini duymuştum, sonra tbt de gördüm konusunu.. gidip gelirken kitap ya da ders notları okumak için kullanmak istiyorum.. tabletlere baktım, ipad 2 mini güzel görünüyor, ipad 2 baya büyük geldi bana.. mini nin fiyatı 1000 tl ye yakındı. biraz pahalı şimdilik.. zaten tablet ile bir işim yok henüz o yüzden tavsiyeleriniz salt kindle üzerine olursa iyi olur. mümkünse marka ismiyle birlikte model ismini de verin ki bakıp araştırayım.

teşekkürler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Hocam daha onceden yazdiklarini okumadim ama,

Ben Kindle 4 kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Arka plan isiklandirmasi olmadigi icin gozu hic yormuyor, kitap okur gibi saatlerce okuyabilirsin. Ayrica Kindle'da ePub ve pdf  rahatlikla okuyabilirsin.

USB den bagla Kindle'i otomatik flash bellek gibi gorur zaten. Documents klasorunun icerisine kopyala direk okumak istedigin pdf'i. Bu kadar basit, ucretli kullanmana falan gerek yok kitaplari, benim ucretli olarak aldigim kitaplar da var o ayri.

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

evet güzel görünüyor ama o butonlar hoşuma gitmedi.uzun zamandır akıllı telefon kullandığım için o şekilde switch butonlar artık kötü geliyor gözüme..

http://www.amazon.com/Kindle-Ereader-ebook-reader/dp/B007HCCNJU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1394150131&sr=8-1&keywords=kindle+4

bu sayfada en altta compare edilmiş bazı kidnle lar ile.. mesela Paperwhite ve 3g si var bunlar ne ayak anlamadım.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

çok pahalı ya

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    radyocem62
    radyocem62's avatar
    Erkek

Hocam 3 yıldan fazla oldu sanırım Kindle kullanalı, sana diyeceğim şu bendeki eski versiyon ama yeni versiyonları gayet başarılı

(bendeki versiyon bile hayli hayli yetiyor daha uzun zaman kullnırım şarzı filande muazzam)
    Whitepaper olanlar, Amazon Kindle alınca dosyanın formatının hiç bir önemi yok. Amazondan açağın hesabınla ve oraya tanımladığın mail
    adresinle her zaman bu mümkün.

Mesela internetten bir kitap indirdin bilgisayarına, bunu kindle da okuyacaksın , tanımladığın mail adresine gir kitabı Ek'e koy(pdf, epub word doc vs vs)
    Amazon hesabına gönder. Adamlar çevirip sana gönderiyorlar 5 dk içerisinde.

örn: cembaba@hotmail.com tanımladığım mail adresi(Çünki amazon tanımlanandan başka mailden posta almaz)

cembaba@kindle.com 'a(amazonda bu tarz bir uzantı veriyor maille aynı isme sahip) mail atman yeterli oluyor. Tabi internet yolu ile kindle geliyor. Oto sync yapıyor yanı cihaz.

Bunun dışında sözlük uygulamaları var ingilizce metınlerde gayet pratik ve rahat şekilde kullanabılıyorsun. Ayrıca cihaz bir e-book reader

için gereken her şeyi var hala cihazımdan zerre pişmanlık duymadım. Sadece lanet olası türkiyedeki e-kitap dağıtımı çok kötü

hala çok pahalı, keşke yayın evlerı bu konuda fedakarlık edıp yazar ve okuyucalar arasına daha küçük karlarla girseler

ekitap la normal kitap arasında 1-2 tl fark ya var yada yok ayrıca çoğu kitabın e kitap versiyonu bile yok. Umarım sorularına kısmen de olsa cevap olmuştur. Ama sana tavsiyem alman yönünde ingilizcende varsa tadından yenmez :)) kolay gele.
    NOT: AKP den önce de Kindle vardı :))

SysTem Down
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bahsettiğin son kidnle modelini öğrenebilir miyim hocam neyi tavsiye ediyorsun? söylediklerine göre güzelmiş, fiyatı da uygunsa alabilrim bi tane. belki amazon.com da bulabilirim güzel bir şey.. ayrıca amazon a mail atacağım da.. adam demez mi bu kitabı parayla mı satın aldın v.s.? karışırlar mı o işe.. mesela XX kitabının pdf ini internetten indirdim.. 

Toplam Hit: 2360 Toplam Mesaj: 18