King Of Fighters -Arıyorum-
-
Selam arkadaşlar bende bu oyuna takmış durumdayım.. bulabilceğim bi yer varmı pc ye kaydetim oynamak istiyorum hangi sürümü olursa olsun önemli değil yeterki iori içinde olsn (:
emu-tr den indirdim ama yapamadım edemedim yardım edin bana böhühüeeaa :D hadi saolun şimdiden.. -
help me..
-
emuletor sitelerinde var bende vardı cdyi bulamadım uploat etmek için ama emulator sitelerinde kolalıkla bulursun
-
halan hizmettemi bilmiyorum ama www.gamevault.com u dene...ben oradan tüm seriyi çekip üstüne bi de samurai shadow çektiydim vakti zamanında...(Iori'yi alır üterim tüm jetonlarınızı :D)
-
emu dan indirdim ama dosyaları açamadım onun için başka program mı gerekio nedir anlayamadım ki :S
-
neo geonun emülatörünü indirdin mi sen?
-
cd yi bulamadım bulsam upload edicektim. harbiden güzel oyundu küçüklüğümü hatırladım.
-
evet www.emu-tr.com adresinden indirdm hatta king of fighters 98 ama dosyaları neyde çalıştırcam anlayamadım öyle kala kaldım :( .. yardımcı olursanız sevinirim..
-
birisi yardım etsin benim de ihtiyacım var :)
yok mu bir download linki yaa aradım bulamadım bu oyuna hastayım..
Vütfen pliiisss :'(
-
çektiğin oyun dosyalarını emülatörün bulunduğu klasöre atıcaksın...sonra emülatörü açıcaksın..emülatör görür o oyunları
-
alın ps1 ve ps2 emuları
http://rapidshare.de/files/23668358/emelarrr.rar.html
rar: ibrahimeren
Toplam Hit: 2522 Toplam Mesaj: 20