Kingston Ssdnow 300 Hakkında Okuma Yazma Hızı Düşük Mü
-
Arkadaşlar dün pc açılmıyordu , hdd kullanımıda %100 den düşmüyor diye şüphelenip sdd aldım , 450/450 mb/s okuma yazma dendi ama yaptığım testlerde ( boş pc ) 180mb okuma yazma yapamadım hata veri sebebi nedir alalı 30dk oldu gidip geri vereceğim yoksa
-
anlatımından birşey anlamadım. hatamı veriyor? okuma yazma 180 mb da kaldı normalmi diyemi soruyosun?
sata 3 desteği yoksa bordda 450 ye çıkmaz zaten bildiğim.
-
okuma 180 mb/s den yukarı çıkamıyor yazmada hata veriyordu şimdi oda çalıştı oda 150 mb/s civari.Klasörden klasöre taşıma kopyalama işlemi sırasındada 70-80 mb/s arasında gidip geliyor.Sata 3 değil 2 yani 450/450 performans alamayacakmıyım ?
Schwarz tarafından 24/Eyl/14 15:50 tarihinde düzenlenmiştir -
tabiki alamıyacaksın :)
sistemininde özelliklerine bağlı olarak 220 mb/s den yukarı çıkmıyor sata 2 de.
kendimde aynısını kullaıyordum. biiyorum :)
bende alırken vatandaki eleman işte çok yüksek okuma yazması var. 450 mb falan filan sayıyo da sayıyo. yanımda başkalarıda var. vaay falan. eleman çoştu. sonra adama aynen tek soru sordum. birden karizması söndü.
söylediğin rakam sata 3 destekli platformlarda geçerlidir. sata 2 destekli platformlarda ki okuma yazma hızı ne diyince elemama kal geldi. hı hı hık etti, bakayım edeyim falan :) surat ifadesine gülmüştüm. hatta adama hep maximumları söylüyosunuz, sonra müşteryi madur ediyosunuz. ikisinide söylesenize demiştim. almıştım ssd yi.
-
aynen amk evladı hiç bahsetmedi hatta bi üst modelini alacaktım sonra vazgeçtim anlattıda anlattı dedim benim laptop uyumlumudur evet falan işte eve geldim sonuç bu :D
-
bu ürün ilk çıktığında süperdi, hem ucuz hemde manyak ötesi bi performansı vardı.
ama kingston habersiz olarak bir süre sonra ürünü değiştirdi ve dandik ürün hale getirdi, normal olarak okuma ve yazma hızları epey bi düştü. İnternet de aratırsan bir çok yazı bulabilirsin bu ürün hakkında..
Bende kullanıyorum, en azından normal hdd den iyidir diye. :) -
catlax bunu yazdı
bu ürün ilk çıktığında süperdi, hem ucuz hemde manyak ötesi bi performansı vardı.
ama kingston habersiz olarak bir süre sonra ürünü değiştirdi ve dandik ürün hale getirdi, normal olarak okuma ve yazma hızları epey bi düştü. İnternet de aratırsan bir çok yazı bulabilirsin bu ürün hakkında..
Bende kullanıyorum, en azından normal hdd den iyidir diye. :)ne yapıyım gidip değiştiriymmi bide os kurdum üzerine ameka :D
-
sen bilirsin, ben kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım, 5400 rpm den çok çok iyi =) o yüzden bana bayaaa bi hızlı geliyo :D
-
catlax bunu yazdı
sen bilirsin, ben kullanıyorum şimdiye kadar sorun yaşamadım, 5400 rpm den çok çok iyi =) o yüzden bana bayaaa bi hızlı geliyo :D
eskiden pc 2-3dk arasında açılıp kendine gelirdi şimdi 10 sn sürüyor harbiden hızlıda verilen okuma yazma hızını alamamak kötü
-
iyide zaten net olarak 400 /500 okuyor demiyorlarki, 400 e kadar çıkabilir diyorlar :) ha normal kullanımda çoook çoook fazla yeter bu disk bana göre, tabii senin bekletini bilemem.
işin aslı bu diskin ilk serileri gerçekten o değerlere çıkabiliyordu, ama şerefsizlik yaptı kingston ve dandik chip kullanmaya başladı. Bende ilk alırken bilmiyordum, aldıktan sonra öğrendim ama geride vermedim işimi fazlasıyla görüyor. -
Şimdi senin bilgin olmaması yüzünden başka bilgili bir insan kullanılmış ürün alacak...