folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kira Konrtatı Doldurmam Gerekiyor ACİL

Kira Konrtatı Doldurmam Gerekiyor ACİL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

11)Kira kontratı .............................yıllıktır.Kontratın sona ermesinden bir ay önce taraflar yazılı olarak      
                ihtarda bulunmadıkları taktirde kontrat  bir yıl daha uzamış ve yenilenmiş olur.
      ..........................................................................................................................................................................................

İş bu kontrat ...........................Maddeden ibaret olup, ihtilaf halinde .............................Mahkemeleri ve icra
                  daireleri yetkildir.

Mezkur .........................iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
                 ........................nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.

iş bu kontrat ve sonrası hakkında ne yazmalıyım.
    ev amcamın birazdan doldurcamda buraya ne yazacağımı bilemedim.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

kontratta toplam kaç madde varsa o kaldığın şehirin ismi mezhuru bilmiyorum kaç nusha düzenlendiyse o

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

İş bu kontrat ...........................Maddeden ibaret olup, ihtilaf halinde .............................Mahkemeleri ve icra
                  daireleri yetkildir.

Mezkur .........................iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
                 ........................nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.

boşluklarıdan hangisi anlayamadım.

siz bana bu boşlukların türkçesini yada sallamasyon yazsanız ben düzenlesem.

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

bide pul gerekiyomuş ohooo

onuda sonra yapsak olurmu :S

yada pulu alayım oylemi yapsam bu ne ya

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

kaba taslak bir kontrat olması yeterli elinizde illa pul cart curt gerek yok. boşlukları doldurman yeterlidir. (resmi kurumla kiralama sözleşmesi yapmadığını varsayıyorum)

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

yok ya 3 öğrewnci evi kiraladı...

şimdi öğrenci milleti :D çakallık yapmasın kağıt üzerinde onun için tam tekin olsun diyorum ama...

gerek yokta kmimsenin bişeyden çaktığı yoksa mal gibi kalırım kiralayan olarak :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

gerek yok hocam 2 nüsha ve karşılıklı imzalar  ve boş yerlerin doldurulmuş olması yeterli. pul falan uğraşma boşuna.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

İş bu kontrat (kontratta kaç madde var)Maddeden ibaret olup, ihtilaf halinde(hangi şehirde ikamet ediyorsun)Mahkemeleri ve icra
                  daireleri yetkildir.

Mezkur (bişlmediğim)iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
                (kaç nusha ise o)nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.

eve iyi bakın öğrenci diip geçmeyin bozuk kırık çıkık her boku belirtin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

amcamda onu diyorda bi mutfak tereği bide kapı var :S

neyi yazacağım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Mezkur KONTRAT iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
                İKİ nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.

İKİ nusha çünkü biri sizde diğeri kiracıda kalacakdır.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

teşekkürler herkese.

Toplam Hit: 2002 Toplam Mesaj: 13