Kira Konrtatı Doldurmam Gerekiyor ACİL
-
11)Kira kontratı .............................yıllıktır.Kontratın sona ermesinden bir ay önce taraflar yazılı olarak
ihtarda bulunmadıkları taktirde kontrat bir yıl daha uzamış ve yenilenmiş olur.
..........................................................................................................................................................................................
İş bu kontrat ...........................Maddeden ibaret olup, ihtilaf halinde .............................Mahkemeleri ve icra
daireleri yetkildir.
Mezkur .........................iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
........................nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.
iş bu kontrat ve sonrası hakkında ne yazmalıyım.
ev amcamın birazdan doldurcamda buraya ne yazacağımı bilemedim. -
kontratta toplam kaç madde varsa o kaldığın şehirin ismi mezhuru bilmiyorum kaç nusha düzenlendiyse o
-
İş bu kontrat ...........................Maddeden ibaret olup, ihtilaf halinde .............................Mahkemeleri ve icra
daireleri yetkildir.
Mezkur .........................iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
........................nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.boşluklarıdan hangisi anlayamadım.
siz bana bu boşlukların türkçesini yada sallamasyon yazsanız ben düzenlesem.
-
bide pul gerekiyomuş ohooo
onuda sonra yapsak olurmu :S
yada pulu alayım oylemi yapsam bu ne ya
-
kaba taslak bir kontrat olması yeterli elinizde illa pul cart curt gerek yok. boşlukları doldurman yeterlidir. (resmi kurumla kiralama sözleşmesi yapmadığını varsayıyorum)
-
yok ya 3 öğrewnci evi kiraladı...
şimdi öğrenci milleti :D çakallık yapmasın kağıt üzerinde onun için tam tekin olsun diyorum ama...
gerek yokta kmimsenin bişeyden çaktığı yoksa mal gibi kalırım kiralayan olarak :D
-
gerek yok hocam 2 nüsha ve karşılıklı imzalar ve boş yerlerin doldurulmuş olması yeterli. pul falan uğraşma boşuna.
-
İş bu kontrat (kontratta kaç madde var)Maddeden ibaret olup, ihtilaf halinde(hangi şehirde ikamet ediyorsun)Mahkemeleri ve icra
daireleri yetkildir.
Mezkur (bişlmediğim)iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
(kaç nusha ise o)nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.eve iyi bakın öğrenci diip geçmeyin bozuk kırık çıkık her boku belirtin
-
amcamda onu diyorda bi mutfak tereği bide kapı var :S
neyi yazacağım.
-
Mezkur KONTRAT iki tarafın rızasıyla ve yukarıda yazılı şartlarla kiralanmış olduğuna dair bu kontrat
İKİ nusha olarak tanzim ve teati edilmiştir.İKİ nusha çünkü biri sizde diğeri kiracıda kalacakdır.
-
teşekkürler herkese.