Kiraci Çikarmak
-
simdi annemlerin bi dairesinde kiraci var 30 hazirana kdr kontrat var ama kiraci çikmak istemiyomus annemde arayip kavga etti bende öyle olmaz dedim annemde türkiye baska diyip duruyo (fransadayiz ya) bende anlamadim turkiyede bu isler nasil olur kiraci çikmak istemiosa ne yapilir
-
sıkın kafasına gitsiN
-
Kontrat 30 haziranda bitiyorsa mecbur çıkacak. Konu mahkemeye gitse bile elinizde kapı gibi kontrat var. Paşa paşa çıkmak zorundalar.
-
dostum ya seve seve ya .i.. ...e ;)
-
kontratın var ama kiracının da bikaç ay (1-3 ay arası bişeydi sanırım) çıkmama hakkı var... haberlerde fln göstermişti... bikaç ay önce çıkmış bi kanun olması lazım bunla ilgili:S
-
almanyadan yeğenim geliyo diyin :P
vallaha kontrat varsa çıkmamak gibi bi şansı yok sanırım.
-
gönül rızasyıla çıkartın yoksa mahkeme 2-3 ay belki daha fazla sürer ama adam evden çıkmassa ve sizin hesabınızada para yatırmassa siz haklı olursunuz ve tazminat verir adam size.
-
hiç mahkemeyle filan uraşmak istemiyosan adama durumu izah et bak kontratımız var sizin kontratta bu ay sonu bitiyor nasılsa çıkacaksınız ne sizin başınız agrısın ne bizim başımız deyin.laftan anlamıyo mu sıkın topuguna
-
admin abi lütfen şu herifi evden banlayın...:D =)
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------
admin abi lütfen şu herifi evden banlayın...:D =)
-----------------------------iğrenç bir espiri olduğunun farkındasın dime !
-
hay aq kiraci laftan anlamiyo is mahkemeye gidecek demek mahkeme masraflari ne kdr
Toplam Hit: 3691 Toplam Mesaj: 24