K.Irak"A Hava Operasyonu
-
tsk ya müthiş bi güvenim vardı. beş para etmez hantal beceriksiz bi ordumuz olduğunu anladım.
-
dağları taşları bombalayıp geliyorlar.sonrada pkk ya büyük darbe.bizde yedik
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
tsk ya müthiş bi güvenim vardı. beş para etmez hantal beceriksiz bi ordumuz olduğunu anladım.
Ne biçim konuşuyosun sen Tsk hakkında.Ne bekliyodun adamlar canla başla mücadele ediyo işte Tsk ya güveni kalmayan adamın bana göre hiç bi türke güveni kalmamıştır.Söylediğini kulağın duysun. -
Boş dağları bombalayın aslanlarım. bizde bu milli ruh oldugu sürece daha çok şehit haberi duyarız. Bir hafta şehitler ölmez vatan bölünmez denilir sonra unutulur gidilir.
başbakan genelkurmay çocukları amerikada okusun ahmet mehmet çocuklarıda vatan korusun.Yeni degil bu daha çok duyarız...
-
Dostlar öldürülen tüm pkklıların sayısı doğru verilmediği gibi bombalanan yerlerdeki
cesetler yanığa döndüğünden ve enkaz altında kaldığından sayılamıyor.
Arkadaşlar Mozambikte kalan yerliler gibi cahilce sallamaya devam ededursun.
Orduda öyle top,tank,tüfek,zahmet boşa vurur zannedin.Ondan zaten operasyonlar devam edip duruyor..
-
işin can alıcı bi diğer yanı da tvlerin radyoların gazetelerin bas bas bağırarak pkk reklamı yapması. bakın bakalım hangi amerikan medya kuruluşu ırakda asker kaybına yönelik bizimkilerki gibi yayın yapıyor. 15 şehit verdik bütün medya yayınlarını kesti. pkk da bunu istemiyor muydu? canlı yayınlardan pkkyı kınıyoruz bu bir vahşet tarzı açıklamar beklemiyor muydu? evet üzgünüz acımız büyük ama yapılan yanlış derim.
oturup ağlama zamanı değil zaman, tvlerde orda burda bağıra bağıra kınama zamanı değil. birlik beraberliğimizi kalbmizde yaşama zamanı, siyasi kavgaları kesme zamanı.
-
nuggets54 bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
Ne biçim konuşuyosun sen Tsk hakkında.Ne bekliyodun adamlar canla başla mücadele ediyo işte Tsk ya güveni kalmayan adamın bana göre hiç bi türke güveni kalmamıştır.Söylediğini kulağın duysun.
-----------------------------Benim söylediğimi kulağım duyuyo merak etme. komutanlar saltanat sürüyor. Hiç bişey umurlarında değil ağır silahlarla saldırmışlar ağır silahları omuzlarında mı taşıdılar zannediyosun. çatışma saatlerce sürmüş niye kimse yardım göndermemiş 25 pkk lı öldü diye seviniyolar. 15 şehit vermişiz pkk başarı sağlayamadı diyo.
Beni yanlış anlamayın ben tsk düşmanı değilim. Ama birilerinin özellikle basının tsk nın üzerine gitmesi lazım. komutanları sorgulaması gerekir.