folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder K.Irak"A Hava Operasyonu

K.Irak"A Hava Operasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    tsk ya müthiş bi güvenim vardı. beş para etmez hantal beceriksiz bi ordumuz olduğunu anladım.

Ses Etme Hallederiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    dağları taşları bombalayıp geliyorlar.sonrada pkk ya büyük darbe.bizde yedik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    musty28 bunu yazdı:
    -----------------------------
    tsk ya müthiş bi güvenim vardı. beş para etmez hantal beceriksiz bi ordumuz olduğunu anladım.
    Ne biçim konuşuyosun sen Tsk hakkında.Ne bekliyodun adamlar canla başla mücadele ediyo işte Tsk ya güveni kalmayan adamın bana göre hiç bi türke güveni kalmamıştır.Söylediğini kulağın duysun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

Boş dağları bombalayın aslanlarım. bizde bu milli ruh oldugu sürece daha çok şehit haberi duyarız. Bir hafta şehitler ölmez vatan bölünmez denilir sonra unutulur gidilir.

başbakan genelkurmay çocukları amerikada okusun ahmet mehmet çocuklarıda vatan korusun.Yeni degil bu daha çok duyarız...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar öldürülen tüm pkklıların sayısı doğru verilmediği gibi bombalanan yerlerdeki

cesetler yanığa döndüğünden ve enkaz altında kaldığından sayılamıyor.

Arkadaşlar Mozambikte kalan yerliler gibi cahilce sallamaya devam ededursun.

Orduda öyle top,tank,tüfek,zahmet boşa vurur zannedin.Ondan zaten operasyonlar devam edip duruyor..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

işin can alıcı bi diğer yanı da tvlerin radyoların gazetelerin bas bas bağırarak pkk reklamı yapması. bakın bakalım hangi amerikan medya kuruluşu ırakda asker kaybına yönelik bizimkilerki gibi yayın yapıyor. 15 şehit verdik bütün medya yayınlarını kesti. pkk da bunu istemiyor muydu? canlı yayınlardan pkkyı kınıyoruz bu bir vahşet tarzı açıklamar beklemiyor muydu? evet üzgünüz acımız büyük ama yapılan yanlış derim.

oturup ağlama zamanı değil zaman,  tvlerde orda burda bağıra bağıra kınama zamanı değil. birlik beraberliğimizi kalbmizde yaşama zamanı, siyasi kavgaları kesme zamanı.

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    musty28 bunu yazdı:
    Ne biçim konuşuyosun sen Tsk hakkında.Ne bekliyodun adamlar canla başla mücadele ediyo işte Tsk ya güveni kalmayan adamın bana göre hiç bi türke güveni kalmamıştır.Söylediğini kulağın duysun.

Benim söylediğimi kulağım duyuyo merak etme. komutanlar saltanat sürüyor. Hiç bişey umurlarında değil ağır silahlarla saldırmışlar ağır silahları omuzlarında mı taşıdılar zannediyosun. çatışma saatlerce sürmüş niye kimse yardım göndermemiş 25 pkk lı öldü diye seviniyolar. 15 şehit vermişiz pkk başarı sağlayamadı diyo.

Beni yanlış anlamayın ben tsk düşmanı değilim. Ama birilerinin özellikle basının tsk nın üzerine gitmesi lazım. komutanları sorgulaması gerekir.

Ses Etme Hallederiz
Toplam Hit: 2079 Toplam Mesaj: 18