K.Irakla Masaya Oturucaklarmı?
-
@Posmort3m,erkan07,hayvan
ne yani terörü bitirmek için bu terörün devam etmesine destek olanlarla mı anlaşalım ?
yazdıklarınızı okuyup halkın nasıl uyutulduğunu anlamak zor olmasa gerek.
-
irdeleye irdeleye söyledik ama gene olmamıs sanırım..samimiyetine inanırsak otururuz yoksa bunun onlara prim kazandırmaktan öteye geçmiyecegini bende biliyorum guzel kardesım..
bir uzerindeki arkadasın da yazdıgı gıbı bize bir kursun atmamıs yunanistan la da masaya oturuldu değilmi?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------@Posmort3m,erkan07,hayvan
ne yani terörü bitirmek için bu terörün devam etmesine destek olanlarla mı anlaşalım ?
yazdıklarınızı okuyup halkın nasıl uyutulduğunu anlamak zor olmasa gerek.
-----------------------------
diyelimki öyle .daha düne kadar peşmergelerle operasyona çıkılırken neden sesiniz Çıkmıyordu?
sonradanmı düşman oldu bunlar?
ve ismini verdiğin 3 kişide anlaşalım şeklinde bir yorumda bulunmamıştır konuyu saptırıyorsun.
masaya oturmak demek illaki anlaşmak dmek değildir.
masa demek kozların paylaşılması demektir birşeyler verir bir şeyler alırsınız.
ben pkk ya şehit vermektense peşmergelere elden gelen yardımı sunmaya razıyım.elektirik olur su olur...
ama bazıları bunları anlamaz.
kürt düşmanlığı yapar.
israili ermenistanı abd yi ab yi bırakır kürtlere çatar.
hala kürtlere küfür eden sapıklar var bu sapıklar şehit olan korucuların bursadan istanbuldan trabzondan geldiğinimi sanıyor ?
alman televizyonunu seyrediyordum ve bir haber bayaa ilginç geldi bana .
abd ve bazı alman yetkililer pkk nın yaptığını inanılmaz bir başarı öyküsü olarak anlatıyor ve askeri zaferden bahsedip kadın teröristleri yiğit kadınlar vs olarak gösteriyor.
yapılan saldırının haklı olduğunu sonuçta askeri bir harekat olduğu ,sivillere yönelik olmadığı açıkça ifade ediliyor.
işte o almanlar bile bu ülkede baştacı yapılıyor turist =para muamelesi görüyor gidin bunları sorgulayın aklınız yetiyorsa.
yok eğer yetmiyorsa susun.susunki adam sanalım.
bu sizlere nekadar ilginç gelir bunu bilemeyeceğim tabi....
ayrıca anlamakta zorluk çekiyorsunuz eden?
tekrarlıyorum... eğer ki menfaatimize (menfaat= yarar fayda çıkar) lehimize (bizden yana ) olacaksa herkesle masaya oturulmalıdır...
kozlar kullanılmalıdır .biz demedikki gidip anlaşalım toprak verelim ..
bir kürdistan kurulmuş zaten...
barzani ,talabani ve apo, zamanında az çatışmadı bunlar 2. bir kürdistana herzaman karşıdırlar işbirliği yapmazlar koltuk sevdası sözde vatan sevgileri karşısında ağır basıyor.
bir sözümde geçmişte devlet makamında hükümette görev yapmış, sözüm ona ben Atatürkçüyüm diyen şovmenlere..
baştaydınız ülke yönetimi elinizdeydi ne bok yaptınız lan Atatürk için ?
hangi yolundan gittiniz ?
neymişte yurdu demir ağlarla örmüşler hadi lenn ordan.
konu açıldıkça açılda en iyisi kapatayım. açtırmayın kutuyu söyletmeyin kötüyü .
ama açmışken aktütünede değineyim.
bir mermi saniyede 800 metre gider izlimermilerin karakola varıncaya kadarki zamanını sayın 3 4 sn sürüyor.
3X 800 = 2400 mt. yani hemen hemen 2 3 kilometreden saldırılıyor ee yakın çatışmaya uçak kaldırılmazmış neresi yakın a.q bunun?
oaskerler çarpışırken bizimkilerde golf oynuyormuş eee olacak okadar.
-
Avira bunu yazdı:
Tanıdıklarımın dediği gibi ''oku kaç git buralardan bu ülke adam olmaz'' deyimi gerçekten doğruymuş.Ben malesef artık vatandaşlığımdan utanıyorum bu hale düştüğümüz için.Ama bu ülkenin vatandaşıda adam değilmiş herkes uyuyo herkes kendi cebine bakıyo atalarına küfür edip saygısızlık yapıyo.Zaten Atatürke yapılanlar karşısında vatandaşlığımdan soğumuştum şimdi hepten soğudum !
-----------------------------Sen Oku Herkes Okusun BiLinçLensin DoğruLarı Göre Göre. Ama GitmeyeLim Bu üLkeden. KaLaLım GöreLim. SavunaLım KonuşaLım. Önce İçimizdeki anLaşmazLıkLarı,FarkLıLıkLarı Çözüp sonra Bu üLke İçin ÇözümLer Aramaya BaşLayaLım. VatandaşLığından Utanma Sen. DevLeti oLuşturan Geri ZekaLı İnsanLar Utansın. Sen Utanma. Atatürk'ü Ön Plana Sürüp Arka PLanda Yemediği Bok KaLmayanLar Utansın.
GitmeyeLim Bu üLkeden. Ne Beynimiz Göç Etsin Ne Bedenimiz. Çok GüzeL GünLer Göreceğiz. Çok GüzeL GünLerde Anacağız Bu GünLeri.Çok GüzeL oLacak GeLecek Türkiye İçin. Çok ÖzeL Ve GüzeL ...
-
IroN-EaGLe yı destekliyorum...
-
helal olsun tayyibe amk cok güzel yapıyor bizim insalarımız bastıkca bassın oyları tayyibe oyları basın tayyibe :D
-
Avira bunu yazdı:
Vay be bu günleride görücekmiydik.Resmen ben PKK ile baş edemiyorum bana yardım edermisiniz.Bu anlamdamıdır tabikide evet ! yazık yazık şu ölen binlerce şehit yıllarca verilen mücadeleye yazık bir tarafta dünyanın en büyük ordularından TSK bir yanda ise çapulcu takımı.Bizim topraklarımızda gözü olan kişilerle birde anlaşma yapılıyor hayret doğrusu ! ben bu ülkeden artık hiçbirşey beklemem.Kimsenin sesini çıkardığı yok TSK bile birşey demiyor yazık yazık.Tanıdıklarımın dediği gibi ''oku kaç git buralardan bu ülke adam olmaz'' deyimi gerçekten doğruymuş.Ben malesef artık vatandaşlığımdan utanıyorum bu hale düştüğümüz için.Ama bu ülkenin vatandaşıda adam değilmiş herkes uyuyo herkes kendi cebine bakıyo atalarına küfür edip saygısızlık yapıyo.Zaten Atatürke yapılanlar karşısında vatandaşlığımdan soğumuştum şimdi hepten soğudum !
-----------------------------Dostum demogoji yaparak bir yere varılmaz. k.ırakla masaya oturulma konusu bn başedemiyorum yardım edermisin değil. peşmergelerle koordinatlı bir şekilde calısılması diye düşünüyorum eğer peşmergeler kandil in girişini cıkışını tutarlarsa pkk orda nasıl barıncak. bölgedeki pkk kurumlarını kapatılarsa örgüt tabiki bir darbe yer. ama herkes gibi peşmergelere güven konusunda sıkıntı var ama eğer bu aşılırsa yani barzani ve talabani güven verirse ve bunları uygulayacaklarına dair bir anlaşma gibi birşey imzalarlarsa iyi olur. Terör bitsinde nasıl biterse bitsin şimdiye kadar teröre harcadığımız parayla su an eminim daha iyi durumda olurduk o yüzden bunla masaya oturulmaz,şunla oturulmaz gibi şeyler boş eğer ülkenin menfaati,çıkarı için en iyi hangisiyse o yapılsın.
ayrıca ülkenin durumu iyi olunca burda olmayınca kac git burdan önemli olan zor zmnda ülkede bulunmak bu ülke bundan cok daha zor durumdan cıktı. Ama o zmn M.Kemal vardı diceksiniz evet belki şimdi yok ama eminimki ülkesi için gereken ne varsa yapmaya hazır cok sayıda insan var.
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------Avira bunu yazdı:
Tanıdıklarımın dediği gibi ''oku kaç git buralardan bu ülke adam olmaz'' deyimi gerçekten doğruymuş.Ben malesef artık vatandaşlığımdan utanıyorum bu hale düştüğümüz için.Ama bu ülkenin vatandaşıda adam değilmiş herkes uyuyo herkes kendi cebine bakıyo atalarına küfür edip saygısızlık yapıyo.Zaten Atatürke yapılanlar karşısında vatandaşlığımdan soğumuştum şimdi hepten soğudum !
-----------------------------Sen Oku Herkes Okusun BiLinçLensin DoğruLarı Göre Göre. Ama GitmeyeLim Bu üLkeden. KaLaLım GöreLim. SavunaLım KonuşaLım. Önce İçimizdeki anLaşmazLıkLarı,FarkLıLıkLarı Çözüp sonra Bu üLke İçin ÇözümLer Aramaya BaşLayaLım. VatandaşLığından Utanma Sen. DevLeti oLuşturan Geri ZekaLı İnsanLar Utansın. Sen Utanma. Atatürk'ü Ön Plana Sürüp Arka PLanda Yemediği Bok KaLmayanLar Utansın.
GitmeyeLim Bu üLkeden. Ne Beynimiz Göç Etsin Ne Bedenimiz. Çok GüzeL GünLer Göreceğiz. Çok GüzeL GünLerde Anacağız Bu GünLeri.Çok GüzeL oLacak GeLecek Türkiye İçin. Çok ÖzeL Ve GüzeL ...
+9999999999999999999kesinlikle haklısın dostum