Kiralık Araba Çizilirse
-
hata etmişsin. 20/30 liraya çizik kalemleri var, çiziği yok edip vericektin arabayı çaktırmadan ;)
-
polis yine birilerinin anasını sikmiş anlaşılan tepemi attırdılar bak benim gibi sakin adamın..
-
Hocam arkadaş kiralık arabayla kaza yapmıştı. Kazadan sonraki gün polisle birlikde kaza yerine gidip tutanak tutturdu hiçbirşey olmadı yoksa kitleyeceklerdi 600tl arkadaşa.
Sende mahalle arası biryerde çizildi diyecektin tutanak tutturacaktın.
-
Geçmiş olsun, benim araçımdaki çiziklerin yanında seninkisi kuş boku gibi kalır,
EditLink ekleme,
http://www.tahribat.com/Forum-Aracimin-Kaportasini-Cizikler-Ile-Mahvetmiser-188852/
-
ZoRKaYa bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Çizik için karakola gidilir mi hocam ? Adamların başında elli tane dert var çizikle mi uğraşacaklar. Arabanın sahibi olan firma sallamış gibime geliyor.
Adamların başında elli tane dert var di mi? Çalınan çanta için kayıp yazalım siz de cüzdan kaybetme cezası ödeyin diyip göt büyüten dallamalar var teşkilatta.
aynı boku banada yaptılar 2 sene önce, minibüste cüzdanı çekmişler arka cebimden, fark ettiğimde 155'i aradım en yakın karakola gitmemi söylediler, gittiğimde en az 1 saat bekletildim daha sonra derdimi anlatıcak birini buldum anlattım. üsküdar ümraniye hattı.
ümraniye den bindim üsküdara gidiyorum. üsküdar daki karakolun verdiği cevap olayın nerede olduğu belli olmadığı için sen ümraniyedeki karakola git.
oradaki karakolda da muamele aynı, nerden bilelim çalındığını ? git şahit getir dediler :| minibüs te hiç tanımadğım insanları tekrar bulup, çalındığını minibüsten inince fark ettiğim cüzdan için karakola getirip ifade verdirebilirsem ( gülüşüyorlar burada ) çalıntı tutanağı vereceklerini söylediler. ( resmen billur geçiyorlar ).
sonuç ;
kimlik,ehliyet vs. her biri için kayıp cezası ödendi. bi ton uğraşıldı ve her dakikasında ilgili kişilere sınırsız sövüldü.
-
kassiopeia bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Çizik için karakola gidilir mi hocam ? Adamların başında elli tane dert var çizikle mi uğraşacaklar. Arabanın sahibi olan firma sallamış gibime geliyor.
Adamların başında elli tane dert var di mi? Çalınan çanta için kayıp yazalım siz de cüzdan kaybetme cezası ödeyin diyip göt büyüten dallamalar var teşkilatta.
aynı boku banada yaptılar 2 sene önce, minibüste cüzdanı çekmişler arka cebimden, fark ettiğimde 155'i aradım en yakın karakola gitmemi söylediler, gittiğimde en az 1 saat bekletildim daha sonra derdimi anlatıcak birini buldum anlattım. üsküdar ümraniye hattı.
ümraniye den bindim üsküdara gidiyorum. üsküdar daki karakolun verdiği cevap olayın nerede olduğu belli olmadığı için sen ümraniyedeki karakola git.
oradaki karakolda da muamele aynı, nerden bilelim çalındığını ? git şahit getir dediler :| minibüs te hiç tanımadğım insanları tekrar bulup, çalındığını minibüsten inince fark ettiğim cüzdan için karakola getirip ifade verdirebilirsem ( gülüşüyorlar burada ) çalıntı tutanağı vereceklerini söylediler. ( resmen billur geçiyorlar ).
sonuç ;
kimlik,ehliyet vs. her biri için kayıp cezası ödendi. bi ton uğraşıldı ve her dakikasında ilgili kişilere sınırsız sövüldü.
AHA BAK BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM O ŞEREFLİ KURUMUN ŞEREFSİZ MENSUPLARI. 70 MİLYON ÜSTÜNÜZDEN GEÇSİN.
-
bugün savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum aracım evin önünde park halindeyken çizilmiştir.sokakta kamera sistemi bulunmamaktadır olayı gören olmamıştır. suçlunun bulunmasını arz ederim diye.adliyede 15 dakikamı almadı.Kağıdı da rent a car a götürdüm . yarın merkeze yollayıp provizyonu bırakırız dediler.Umarım başımız başka ağrımaz.
Benim kafamı kredi kartı bilgilerini verdik o karıştırıyor.her ay ekstreye bakacağım artık.
-
eray bunu yazdı
polis yine birilerinin anasını sikmiş anlaşılan tepemi attırdılar bak benim gibi sakin adamın..
hoca polis olmuşsun da bazı şeyleri öğrenememişsin.
birisi hakaret etse dahi sen gelip böyle ulu orta sövemezsin.
zaman içinde ''memur'' kavramının ne olduğunu tam anlamıyla umarım anlarsın.
-
eray bunu yazdı
Bu küfürü ben yazsam En az 72 saat dinlenmeyi hak etmiş olurdum..
İnsanın kendisi kansız yada karaktersiz olabilir ama Anneye küfür edecek kadar şerefsiz olamaz.. -
HoLyCat bunu yazdıeray bunu yazdı
Bu küfürü ben yazsam En az 72 saat dinlenmeyi hak etmiş olurdum..
İnsanın kendisi kansız yada karaktersiz olabilir ama Anneye küfür edecek kadar şerefsiz olamaz..
konuyla, polisle çok alakasız olacak ama, ben de bu küfür muhabetine ayar oluyorum. Adam en büyük orospu çocukluğunu yapıyo ses cikartmiyosunuz, biri bişey deyince yok şuna küfür şerefsizlik vs delikanlılık taslıyosunuz bırakın şovu amk ya alicem tarafından 06/May/14 09:05 tarihinde düzenlenmiştir