Kiralık Arabanın Moturu Yandı. Ne Yapmak Lazım?
-
Tahminim sorunlu arabayı itelediler sizin yeğenin elinde patladı. Yoksa durduk yere bir arabanın motoru niye yansın ?
-
Motor yanma nedir üst kapak gitmiştir hangi marka model de o fiyst tutulmuş yatar parssı çakacak adama biz yaptıralım De
-
O tür kiralamacıların bilerek bozuk araba verdiklerini "araba bozulsun da kitleyelim" kafasında çalıştıklarını duydum
Şuan en mantıklı yol arabayı biz yaptıralım diyip bildindik bir usta ile işi çözmek yada hiç birşey yapmayıp yasadışı iş yaptıklarından ötürü araba kiralayan adamların başını yakmak -
Oraları bilmem ama buralarda rent a car işlerini genelde çete, mafya takımı yürütüyor.
-
minareyi calan kilifini hazirlar kurumsaldan sasmamak lazim
-
Normal arabaya terstombalak attırması lazım ki arabanın motor yanma ne la? contası felan yanmıştırki oda aşağı yukarı 4*5 kağıt taş çatlasa.
Böyle çakallar çok var duyuyoruz bizde. Bence siktiri çeksin önce polise ardından savcılığa şikayet etsin tehdit ediliyorum diye ohalde götünden kan alırlar.
Tabi çakal diyoruz zorlamadan da bırakmayacaklardır katlanacak onada.
-
Hocam ne var motoru yakmakta. Karteri del motor yatak sarsın kullanılmaz hale gelir. Hor kullanıp sıfır arabayı bile tek günde bu hale sokabilirsin. Geçmiş olsun umarım halledersiniz.
-
Senet de varsa savcılığa şikayet etsin adamlar suç üstüne suç işliyor iyi bir savcı kök söktürür..
-
Aracın bakımını yaptırmıyor mu bu orospu çocukları? Yağını suyunu bakımını felan adam gibi tamamlayıp verselermiş!
Adam 1. vitesde tüm yolu arabayı bağırtarak gezecek değil ya!!
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun.arabanın motoru komple nasıl yanıyo anlamadım.neyse işin o kısmını geçtim.sözleşme yoksa sorun yok.gelelim senet işine.zorla imzalattılar diye bişey yok.mahkemede bunu ibraz etmeyin.izlenecek yol şudur;
1.arabanın kaskosu olmadığı varsayımından yola çıkarsak kaskosu neden yok?varsa kaskosu neden rent a car kaskosu değil?rent a car kaskosu olmadan nasıl araç kiralama işi yapıyo?
2.senet imzaladıgını varsayıyorum.boş senet olsun.imza ile üstü doldurulan kalem aynı tarih aynı anda hepsi doldurulmalı.diyelim ki aynı kalem.mahkemede kriminal inceleme isteyin.çünkü üstü doldurulduğu tarih ile imzalanan tarihi tek tek kriminal döker ortaya ve senin haklı olduğun üstünü kendileri doldurduğu ortaya çıkar.arkasına patlat maddi manevi tazminatı görsün ebesinin neyse sakinim:)
Not:avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama TTK 688.maddeydi galiba bi oku onu.emsal kararlar vs.
l_i_o_n tarafından 10/Tem/18 02:26 tarihinde düzenlenmiştir