folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kiralik Daire Istanbul/Anadolu [Araniyor]

Kiralik Daire Istanbul/Anadolu [Araniyor]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Fındıklı uyar dersen hocam 1200 tl olarak 3+1 baya geniş bir daire var. Kiracısı bugün yarın çıkacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Fındıklı uyar dersen hocam 1200 tl olarak 3+1 baya geniş bir daire var. Kiracısı bugün yarın çıkacak.

Hocam bana ozelden tel no atarmisiniz goruselim begenirsek neden olmasin :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bi up olsun gencler :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Hocam örnek mahallesine bak derim, yada soyak yenişehirin civarında binalara bak oralarda güzel. fiyat olarak bilgim yok ama belediyeye yakın. Varyap binasının oradaki binada isen yakın ollur

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

Hocam örnek mahallesine bak derim, yada soyak yenişehirin civarında binalara bak oralarda güzel. fiyat olarak bilgim yok ama belediyeye yakın. Varyap binasının oradaki binada isen yakın ollur

bakiyorum hocam o civarlara 1500 civari 3+1 icin ortalama fiyatlar pazarlik falan 1400 belki diyorum :) bakalim siteden biri cikar yada emlakci olan vardir die 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın da bu İstanbul'da askeri ücret kaç lira yavvv ya da asgari ücretle çalışanlar sokakta mı yatıyo a.q biri beni bilgilendirsin. Hakikaten uçuk fiyatlar kira ve ev bedelleri, insanlar nasıl para bulup nasıl bu kadar çileye ( hayat pahalılığı,trafik, kalabalık vs ) katlanıyor gerçekten merak ediyorum.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı

Konuyu dağıtıyorum kusura bakmayın da bu İstanbul'da askeri ücret kaç lira yavvv ya da asgari ücretle çalışanlar sokakta mı yatıyo a.q biri beni bilgilendirsin. Hakikaten uçuk fiyatlar kira ve ev bedelleri, insanlar nasıl para bulup nasıl bu kadar çileye ( hayat pahalılığı,trafik, kalabalık vs ) katlanıyor gerçekten merak ediyorum.

Hocam askeri ucret ile yasayanlar bu bolgelerde kira bakmiyor gidip isine 50-60 km uzakdan git gel 120km yol tepiyor yada sansi varsa evine yakin bolgelerde is buluyor. Ben suan 120km yol yapiorum ist da hergun kopruyu geciorum vs durumumu duzelttigim icin isime yakin daha pahali bir sempte tasiniyorum olay boyle isliyor genelde istanbulda :)

Sade kuru askeri ucret tek basina aile gecindiren ben hic gormedim hocam.

Toplam Hit: 1819 Toplam Mesaj: 18
kiralık daire