Kiralık Evde Köpek Beslemek
-
Hocalar 500 tl kirali bir apartman dairesinde köpek besliyoruz tadilat icin emlakçı bugun eve geldi köpeği gördü cikarmazsaniz köpeği % 50 zam yapacakmis bunun yasal dayanağı varmi ?
-
Kontratta öyle bir madde var mıydı ?
-
Mustafa bunu yazdı
Kontratta öyle bir madde var mıydı ?
Görmedim ben hocam
-
yapamaz, ben olsam agzina vurur cikartirdim evden. sozlesmen var. mahkemeye verirsin.
-
para koparmak için bahane bulmuş adi herif. siktiredin hiç kafanıza takmayın sonuçta kontratınız var..
ayar oluyorum böyle her şeyden menfaat sağlamaya çalışan orospu çocuklarına..
-
Mümkün değil öyle birşey, öyle bir zam hakkın yok evdende çıkmıyorum de mahkemeye versin hiç takma sikine
-
emlakçıyı köpek tarafından tecavüze uğratmalısınız
-
Sözleşmede o madde veya ona imkan doğuracak bi madde yoksa yapamaz.Sözleşmenin bi kopyasıda sende olması lazım zaten,bir bak.Ayrıca kirayı elden alıyorsa,vergi kaçırıyodur.Yani "hem sözleşmede böyle bir madde yok,hemde vergi kaçırıyosun.Bir daha böyle birşey duymak istemiyorum,aksi halde sen bilirsin" diyerek posta koy götoğlanına.
-
emlakçı mı ev için zammı yapıcakmış ? ahaha kontrat uzatırken bile yapabilecekleri oran belli onun dışına çıkamazlar. siktir git deseydin
-
Cosmic bunu yazdı
emlakçı mı ev için zammı yapıcakmış ? ahaha kontrat uzatırken bile yapabilecekleri oran belli onun dışına çıkamazlar. siktir git deseydin
En fazla %11 miydi neydi?
-
Neye zam yapıyor, lan bu çocuk oyuncağı mı? Kontratı aç, Dikkatle oku.
Olmazsa tersle gitsin tırsma. -
Yüzde elli nedir, öğrenci evi falansa faydalanmaya çalışıyordur birşey bilmiyor bunlar diye düşünmüştür. Bizim apartmanda da kedi besliyor diye arıza çıkarmışlardı komşuya, hiçbir halt da yapamadılar hala duruyor kedisi, ne zararı varsa hayvanın.