Kıredi Kartım Kayboldu
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------sıkma canını koç 10000 tl içinde konu mu açıon geçen 250bintlik black kartımı ve imza attığım ucu açık çeki kaybettim ben hiç konu açıomuyum.
Aq geri mi döndün bas git işine.
-----------------------------kaç yaşında olduğunu bilmek için 10 bin liramı feda edebilirim :) olmayan 10 bin liramı :) acaba kaç yaş grubu insanlar kendilerinde diğer insanları küçümseme hakkının olduğunu düşünüyorlar merak ettim doğrusu
-
Müşteri hizmetlerini aramayı düşünmedinmi hiç..
-
bide bişey sorucam sana hangi terbiyesiz banka limitli verdi karı ?
-
Arkadaşlar bence çok yüklendiniz adama.Dediği doğru ise konu açması normal bir durumdur.Çünkü insan tedirgin olur böyle bir durumla karşılaşınca.Banka tamam iptal ettik dese bile insanın aklıda yine birşeyler kalır.İptal edilmeden önce para transferi yapıldımı diye düşünürsün en basiti.Panik hali herşey yapılabilir...
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bence çok yüklendiniz adama.Dediği doğru ise konu açması normal bir durumdur.Çünkü insan tedirgin olur böyle bir durumla karşılaşınca.Banka tamam iptal ettik dese bile insanın aklıda yine birşeyler kalır.İptal edilmeden önce para transferi yapıldımı diye düşünürsün en basiti.Panik hali herşey yapılabilir...
-----------------------------hocu yalancı çobanı hiç duydunmuydu (:
-
Stargazer bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------hocu yalancı çobanı hiç duydunmuydu (:
-----------------------------Tanımıyorum ben murid'i.Objektif yorum yaptım.Dediğin doğru olabilir, olmayada bilir.Neyse devlet meselesi yapmaya gerek yok.Gereksiz bir konu, işimize bakalım (:
-
t0.gstatic.com/images?q=tbn:bKL1g5ceFs4Z8M:resimworld.com/data/media/198/Sebze_Resimleri_Hiyar.jpg buyur ödülün hocam.
-
livane bunu yazdı:
kaç yaşında olduğunu bilmek için 10 bin liramı feda edebilirim :) olmayan 10 bin liramı :) acaba kaç yaş grubu insanlar kendilerinde diğer insanları küçümseme hakkının olduğunu düşünüyorlar merak ettim doğrusu
-----------------------------:D
sadece konuyu açan elemanın daha önce açtıgı konulara bak ve bana sataşmak için bir daha düşün...
Ayrıyetten benim yorumumdan birilerini küçümsediğim yorumunu nasıl çıkardın bunuda bilemiyorum.Ben sadece bu adamın açtığı saçma sapan konulardan bıktım ve buyüzden böyle bir cevap verdim.Daha önce 2 kere bu tarz şaçma sapan konular açtığı için banlanmasına rağmen halen bu huyuna devam ediyor ve sizde halen bu adama müsamaha gösteriyorsunuz ya şaka gibi valla.
Neyse ben kendi fikrimi söyledim bu adama inananlar varsa birşey diyemeyeceğim.
Güzide müridimizden bazı enstanteneler
http://www.tahribat.com/Forum-Vucut-Gelistirmek-Istiyorum-130286/
http://www.tahribat.com/Forum-Kazandim-Mi-128599/
http://www.tahribat.com/Forum-Az-Paraya-Cok-Et-120448/
ve villasındaki ısınma sorunuyla ilgili olsun yine aynı şekilde hatırlamadıgım ama ard arda açtığı saçma sapan konularıyla konuları açtığı zaman birçok müridimiz tarafından yılın hıyarı adaylığında favori gösterilmiş bir kişiyi kimse bana savunmasın lütfen.
-

-
AydanBatanGunes bunu yazdı:
-----------------------------limiti 10.000 olan kıredi kartım kayboldu. banka kapatçaz dedi. kapatmışmıdır?
yalancıyı mikmiolar ya :))