folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kıredi Kartım Kayboldu

Kıredi Kartım Kayboldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

sıkma canını koç  10000 tl içinde konu mu açıon  geçen 250bintlik black kartımı ve imza attığım ucu açık çeki kaybettim ben hiç konu açıomuyum.

Aq geri mi döndün bas git  işine.

kaç yaşında olduğunu bilmek için 10 bin liramı feda edebilirim :) olmayan 10 bin liramı :)  acaba kaç yaş grubu insanlar  kendilerinde diğer insanları küçümseme hakkının olduğunu düşünüyorlar merak ettim doğrusu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Müşteri hizmetlerini aramayı düşünmedinmi hiç..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

bide bişey sorucam sana hangi terbiyesiz banka limitli verdi karı ?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar bence çok yüklendiniz adama.Dediği doğru ise konu açması normal bir durumdur.Çünkü insan tedirgin olur böyle bir durumla karşılaşınca.Banka tamam iptal ettik dese bile insanın aklıda yine birşeyler kalır.İptal edilmeden önce para transferi yapıldımı diye düşünürsün en basiti.Panik hali herşey yapılabilir...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

Arkadaşlar bence çok yüklendiniz adama.Dediği doğru ise konu açması normal bir durumdur.Çünkü insan tedirgin olur böyle bir durumla karşılaşınca.Banka tamam iptal ettik dese bile insanın aklıda yine birşeyler kalır.İptal edilmeden önce para transferi yapıldımı diye düşünürsün en basiti.Panik hali herşey yapılabilir...

hocu yalancı çobanı hiç duydunmuydu (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

hocu yalancı çobanı hiç duydunmuydu (:

Tanımıyorum ben murid'i.Objektif yorum yaptım.Dediğin doğru olabilir, olmayada bilir.Neyse devlet meselesi yapmaya gerek yok.Gereksiz bir konu, işimize bakalım (:

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    t0.gstatic.com/images?q=tbn:bKL1g5ceFs4Z8M:resimworld.com/data/media/198/Sebze_Resimleri_Hiyar.jpg buyur ödülün hocam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

livane bunu yazdı:

kaç yaşında olduğunu bilmek için 10 bin liramı feda edebilirim :) olmayan 10 bin liramı :)  acaba kaç yaş grubu insanlar  kendilerinde diğer insanları küçümseme hakkının olduğunu düşünüyorlar merak ettim doğrusu

:D

sadece konuyu açan elemanın  daha önce açtıgı konulara bak ve bana sataşmak için bir daha düşün...

Ayrıyetten benim yorumumdan birilerini küçümsediğim yorumunu nasıl çıkardın bunuda bilemiyorum.Ben sadece bu adamın açtığı saçma sapan konulardan bıktım ve buyüzden böyle bir cevap verdim.Daha önce 2 kere bu tarz şaçma sapan konular açtığı için banlanmasına rağmen halen bu huyuna devam ediyor ve sizde halen bu adama müsamaha gösteriyorsunuz ya şaka gibi valla.

Neyse ben kendi fikrimi söyledim bu adama inananlar varsa birşey diyemeyeceğim.

Güzide müridimizden bazı enstanteneler

http://www.tahribat.com/Forum-Vucut-Gelistirmek-Istiyorum-130286/

http://www.tahribat.com/Forum-Kazandim-Mi-128599/

http://www.tahribat.com/Forum-Az-Paraya-Cok-Et-120448/

ve villasındaki ısınma sorunuyla ilgili olsun yine aynı şekilde hatırlamadıgım ama ard arda açtığı saçma sapan konularıyla konuları açtığı zaman birçok müridimiz tarafından yılın hıyarı adaylığında favori gösterilmiş bir kişiyi kimse bana savunmasın lütfen.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    AydanBatanGunes bunu yazdı:

limiti 10.000 olan kıredi kartım kayboldu. banka kapatçaz dedi. kapatmışmıdır?

yalancıyı mikmiolar ya :))
Toplam Hit: 6428 Toplam Mesaj: 43