folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kırıkkale‘De Bir Trafik Kazası - Tofaş Dayanıklılık Testi Gibi.

Kırıkkale‘De Bir Trafik Kazası - Tofaş Dayanıklılık Testi Gibi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar kazayı yeni gördüm haberlerde. 2 ölü var ve aracın şoförü agır yaralı. Kaza hergün heryerde herkesin başına gelebilir. Allah rahmet eylesin.

Konuyu açma sebebim aracın haline çok şaşırdım. Aracın hali çok vahim. Şu arabalara binmek gerçekten intihar etmek gibi birşey.

http://www.sondakika.com/haber/haber-kirikkale-de-yolcubusu-ile-otomobil-carpisti-2-olu-5373493/

Direk aklıma şu karikatür geldi : 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

amk bide bunlara bi ton masraf yapıp binen gerizekalılar var.

nasıl bi zihniyet anlamış değilim.

amk paran olmaz ihtiyacım görülsün diye alırsında

hava cıva yapmak için alıp bi ton masraf yapmak ne tarz bi beyinsizliktir onu anlayamıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Araç nerede?

Hangi araç?

KILICH tarafından 01/Ara/13 13:43 tarihinde düzenlenmiştir

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

siz volvo marka araca biniyorsunuz sanırım?

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Fiyatı, bakımı ve parçası ucuz bazıları mecburiyetten alıyor.Allah rahmet eylesin.Benimde aklıma bu video geldi.

http://www.youtube.com/watch?v=fevKN0fNUjY

21 mayıs 1864
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    Nautilus bunu yazdı

siz volvo marka araca biniyorsunuz sanırım?

http://www.tahribat.com/Forum-Volvo-S40-1-6-Premium-Ilandaki-Bu-Arac-Alinir-Mi-182132/

Binmek üzereydim ama forum vazgeçirdi. Toyota Corolloya biniyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. İnsanlar gelirlerine göre istediği araca binebilirler, ama 86 model şahine 10 bin lira harcayım motor yaptırıp yarışlara katılırsa, yada kapımın önünde sıfır çizerse gece vakti iner aşağı veririm eline vites topuzunu.. Kendi canı umrumda değil ama milletin canıyla oynamasınlar.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Çıtır hasarlı. :) Sanayide kaynakla birleştiriyorlar bu arabaları.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    iQsuz bunu yazdı

amk bide bunlara bi ton masraf yapıp binen gerizekalılar var.

nasıl bi zihniyet anlamış değilim.

amk paran olmaz ihtiyacım görülsün diye alırsında

hava cıva yapmak için alıp bi ton masraf yapmak ne tarz bi beyinsizliktir onu anlayamıyorum.

Bu sözlerini üzerime alınmayayım dimi hocam :) 
    ben öyle diğer gençlik gibi yaylarını kesme , modifiye vs bişe uygulamadım. 
    lastikleri en iyisinden alırım, motor bakımını aksatmam. sigortasını da her zaman Dj_Alpere yaptırırım.. 
    Alınmıyom sağaaa :) 

ama dediklerine katılıyorum. 
    kesinlikle doğru. 
    ama bu bi tek doğan a şahine has bişe değil. 
    tüm arabalarda var aynı sorun. 
    bilinçli ve dikkatli olmak gerek. 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mustafa hocam tüm arabalarda var demişsinde aynı model Şahin ile atıyorum bir Mercedes'i veya Honda'yı karşılaştır.Motor, Perfornmans olarak demiyorum.Şase kalitesi olarak diyorum.Şahin bu arabaların yanında kola kutularının yapıldığı tenekelerden yapılma gibi kalıyor.Tofaş serisinin şaseleri dandik ve çürümüye çok müsait.En ufak bir kazadada araba ikiye ayrılıyor.F-16 savaş uçakları gibi acil durumlarda şöförü arabadan atıyor. :)

mkyb tarafından 01/Ara/13 15:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 5406 Toplam Mesaj: 9