Kırıkkale‘De Bir Trafik Kazası - Tofaş Dayanıklılık Testi Gibi.
-
Hocalar kazayı yeni gördüm haberlerde. 2 ölü var ve aracın şoförü agır yaralı. Kaza hergün heryerde herkesin başına gelebilir. Allah rahmet eylesin.
Konuyu açma sebebim aracın haline çok şaşırdım. Aracın hali çok vahim. Şu arabalara binmek gerçekten intihar etmek gibi birşey.

http://www.sondakika.com/haber/haber-kirikkale-de-yolcubusu-ile-otomobil-carpisti-2-olu-5373493/
Direk aklıma şu karikatür geldi :

-
amk bide bunlara bi ton masraf yapıp binen gerizekalılar var.
nasıl bi zihniyet anlamış değilim.
amk paran olmaz ihtiyacım görülsün diye alırsında
hava cıva yapmak için alıp bi ton masraf yapmak ne tarz bi beyinsizliktir onu anlayamıyorum.
-
-
siz volvo marka araca biniyorsunuz sanırım?
-
Fiyatı, bakımı ve parçası ucuz bazıları mecburiyetten alıyor.Allah rahmet eylesin.Benimde aklıma bu video geldi.
-
Nautilus bunu yazdı
siz volvo marka araca biniyorsunuz sanırım?
http://www.tahribat.com/Forum-Volvo-S40-1-6-Premium-Ilandaki-Bu-Arac-Alinir-Mi-182132/
Binmek üzereydim ama forum vazgeçirdi. Toyota Corolloya biniyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. İnsanlar gelirlerine göre istediği araca binebilirler, ama 86 model şahine 10 bin lira harcayım motor yaptırıp yarışlara katılırsa, yada kapımın önünde sıfır çizerse gece vakti iner aşağı veririm eline vites topuzunu.. Kendi canı umrumda değil ama milletin canıyla oynamasınlar.
-
Çıtır hasarlı. :) Sanayide kaynakla birleştiriyorlar bu arabaları.
-
iQsuz bunu yazdı
amk bide bunlara bi ton masraf yapıp binen gerizekalılar var.
nasıl bi zihniyet anlamış değilim.
amk paran olmaz ihtiyacım görülsün diye alırsında
hava cıva yapmak için alıp bi ton masraf yapmak ne tarz bi beyinsizliktir onu anlayamıyorum.
Bu sözlerini üzerime alınmayayım dimi hocam :)
ben öyle diğer gençlik gibi yaylarını kesme , modifiye vs bişe uygulamadım.
lastikleri en iyisinden alırım, motor bakımını aksatmam. sigortasını da her zaman Dj_Alpere yaptırırım..
Alınmıyom sağaaa :)
ama dediklerine katılıyorum.
kesinlikle doğru.
ama bu bi tek doğan a şahine has bişe değil.
tüm arabalarda var aynı sorun.
bilinçli ve dikkatli olmak gerek. -
Mustafa hocam tüm arabalarda var demişsinde aynı model Şahin ile atıyorum bir Mercedes'i veya Honda'yı karşılaştır.Motor, Perfornmans olarak demiyorum.Şase kalitesi olarak diyorum.Şahin bu arabaların yanında kola kutularının yapıldığı tenekelerden yapılma gibi kalıyor.Tofaş serisinin şaseleri dandik ve çürümüye çok müsait.En ufak bir kazadada araba ikiye ayrılıyor.F-16 savaş uçakları gibi acil durumlarda şöförü arabadan atıyor. :)
mkyb tarafından 01/Ara/13 15:42 tarihinde düzenlenmiştir