folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kırılmalık Rekor Aranıyor

Kırılmalık Rekor Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

selamlar

konu başlığındanda anlıycağınız üzre kırılmalık kolay rekor arıyorum, rekordan kastım gines rekorlar kitabına girmek istiyorum tarihte adım geçsin ama sabahtan beri düşünüyorum maliyeti az kendime zarar vermiyceğim tehlikesiz bi rekor bulamadım

aklına gelip yapmaya üşenen falan vardır elbette paylaşırsanız sevirinim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Uçmayı dene hocam, hazerfen misâli sonuçta rekor kıramasanda tarihe kesin geçersin.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

"bokunda böcek öldüren en hızlı insan" rekorunu kırabilirsin :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

sana çok süper bi rekor buldum hocam harbiden hem yapabiliceğin hemde severek yapacağın aslında benmi yapsam diyede düşünüyorum

bunu kesin denersin diye düşünüyorum arayıpta bulamadığın konu bu:D

Bilgisayar başında en uzun süre oturan insan olarak rekorlar kitabına geçebilirsin.

FuCk yOu System..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    diCk bunu yazdı

sana çok süper bi rekor buldum hocam harbiden hem yapabiliceğin hemde severek yapacağın aslında benmi yapsam diyede düşünüyorum

Bilgisayar başında en uzun süre oturan insan olarak rekorlar kitabına geçebilirsin.

kimbilir kaç haftadır o rekor. kolay değil. hem öyle olmaz. biri sürekli kalk artık demeden bilgisayar başında oturmanın zevki yok. hemen sıkılır insan.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

su altında nefesini tutabilirsin. hızlı tren'in üstüne oturup istanbuldan kars'a gidebilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    diCk bunu yazdı

kimbilir kaç haftadır o rekor. kolay değil. hem öyle olmaz. biri sürekli kalk artık demeden bilgisayar başında oturmanın zevki yok. hemen sıkılır insan.

En basiti bu bence ewet hem iyi yatığı birşey hem zamanın çabuk geçiceği hem canının çabuk sıkılmayacağı bence en basit ve zewkli olucak konu 

bunuda yapamazsa hiç birşeyi yapamaz.

FuCk yOu System..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    diCk bunu yazdı

Bu müptezel katılsın ben ona devamlı kalk derim hacı.demi dick anlaşırız bi şekilde :)

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=FEN29yVgICk

Hocam totoya güven varsa bunu dene

(yanlış anlaşılmasın direk bu geldi aklıma)

HorbaDor tarafından 06/Ağu/12 04:27 tarihinde düzenlenmiştir

Ha Ha!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

bi cok sey var aklimda ama yapmayi hic denemedim acizlikten herhalde..

madem surekli bilgisayar basindasin o zaman klavyeni gelistir bir sayfaya bakarak veya sana anlatilarak en hizli hatasiz yapabilmeyi dene..10 parmak tam hiz hatasiz yazmak bence bu ilgi cekici..!

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Duvara yaslanarak oturma biçimi varya hocam onu yapabilirsen yap 2-3 dakikada ayaklar fena yanıyor çok uzuna giden yoktur herhalde.

Temsili Resim

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 6037 Toplam Mesaj: 52