Kırılmalık Rekor Aranıyor
-
selamlar
konu başlığındanda anlıycağınız üzre kırılmalık kolay rekor arıyorum, rekordan kastım gines rekorlar kitabına girmek istiyorum tarihte adım geçsin ama sabahtan beri düşünüyorum maliyeti az kendime zarar vermiyceğim tehlikesiz bi rekor bulamadım
aklına gelip yapmaya üşenen falan vardır elbette paylaşırsanız sevirinim?
-
Uçmayı dene hocam, hazerfen misâli sonuçta rekor kıramasanda tarihe kesin geçersin.
-
"bokunda böcek öldüren en hızlı insan" rekorunu kırabilirsin :D
-
sana çok süper bi rekor buldum hocam harbiden hem yapabiliceğin hemde severek yapacağın aslında benmi yapsam diyede düşünüyorum
bunu kesin denersin diye düşünüyorum arayıpta bulamadığın konu bu:D
Bilgisayar başında en uzun süre oturan insan olarak rekorlar kitabına geçebilirsin.
-
diCk bunu yazdı
sana çok süper bi rekor buldum hocam harbiden hem yapabiliceğin hemde severek yapacağın aslında benmi yapsam diyede düşünüyorum
Bilgisayar başında en uzun süre oturan insan olarak rekorlar kitabına geçebilirsin.
kimbilir kaç haftadır o rekor. kolay değil. hem öyle olmaz. biri sürekli kalk artık demeden bilgisayar başında oturmanın zevki yok. hemen sıkılır insan.
-
su altında nefesini tutabilirsin. hızlı tren'in üstüne oturup istanbuldan kars'a gidebilirsin.
-
Prometheus bunu yazdıdiCk bunu yazdı
kimbilir kaç haftadır o rekor. kolay değil. hem öyle olmaz. biri sürekli kalk artık demeden bilgisayar başında oturmanın zevki yok. hemen sıkılır insan.
En basiti bu bence ewet hem iyi yatığı birşey hem zamanın çabuk geçiceği hem canının çabuk sıkılmayacağı bence en basit ve zewkli olucak konu
bunuda yapamazsa hiç birşeyi yapamaz.
-
Prometheus bunu yazdıdiCk bunu yazdı
Bu müptezel katılsın ben ona devamlı kalk derim hacı.demi dick anlaşırız bi şekilde :) -
http://www.youtube.com/watch?v=FEN29yVgICk
Hocam totoya güven varsa bunu dene
(yanlış anlaşılmasın direk bu geldi aklıma)
HorbaDor tarafından 06/Ağu/12 04:27 tarihinde düzenlenmiştir -
bi cok sey var aklimda ama yapmayi hic denemedim acizlikten herhalde..
madem surekli bilgisayar basindasin o zaman klavyeni gelistir bir sayfaya bakarak veya sana anlatilarak en hizli hatasiz yapabilmeyi dene..10 parmak tam hiz hatasiz yazmak bence bu ilgi cekici..!
-
Duvara yaslanarak oturma biçimi varya hocam onu yapabilirsen yap 2-3 dakikada ayaklar fena yanıyor çok uzuna giden yoktur herhalde.
Temsili Resim