Kırmızı Böceklerin Katli...
-
bilirsiniz yazın böle pencere kenarlarında balkonlarda mermerlerinde gezer bu hıyarlar.
ben de bi gun oldurdum bi tane.neyse hırs geldi gene öldürdüm ama nasıl bilionuz mu.bunlar pencere kearındayken bir maştraba varsa alkol yoksa su atıorum bunlar kayıyor...
hırs yaptım dedim ben 500 tane öldürecem.bir ayda 520 tane falan öldürdüm .
ve her öldürdüğüm de deftere işaret atmıştım öle yani :)))
-
muhahahaha katliamda pskikopatlıkda son nokda a.q bu arada o kırmızılardan bizde yoq a.q
-
aga nasıl olmaz yav o kırmızı böcüklerden :S
vardır dikkatli bak
-
2 saatdir evi inceliom a.q:@ yok iştea :D her yeri didik etdim bi tn cıkmadı sne nasıl 500 tane buldun :D
-
bide bana dağlı dersiniz a.q. evde tek böcek yok lan :D
-
neee abicim naptın yaw onlar nesli tükenmekte olan böceklerdi:))
sonra 520 tane kalmıştı dünyada onları da sen öldürdün naptın yaww:P
-
bende cok eskiden yapmistim a.q bu kirmizi boceklere savas acmistim gordugumu tasla eziyordum ama yazik ya boceklere birakin dolassinlar onlarinda ozgurlukleri var yani ahaaha
-
muahuahuahaa flaş flaş flaş katliamda son nokta iseye giden genç oğrenci öldürdüğü böcekleri bir deftere yazarak devrim yaratmayı başardı :D
-
ya onlar evde eğil pencerelrde oluyor böle güccük gücük ama öldürmesi eğlenceli :D:D:D
-
ic3 bunu yazdı:
bilirsiniz yazın böle pencere kenarlarında balkonlarda mermerlerinde gezer bu hıyarlar.
ben de bi gun oldurdum bi tane.neyse hırs geldi gene öldürdüm ama nasıl bilionuz mu.bunlar pencere kearındayken bir maştraba varsa alkol yoksa su atıorum bunlar kayıyor...
hırs yaptım dedim ben 500 tane öldürecem.bir ayda 520 tane falan öldürdüm .
ve her öldürdüğüm de deftere işaret atmıştım öle yani :)))
Arkadaş MİLLET AŞMIŞŞ YAAA :)))ADAM İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ BUNLARLA UĞRAŞIYOO, NE ADAMSIN BE KARDEŞİM

-
http://www.savasoyunlari.net/oyun/1589/Boceklerle-Savas.html
icimden bir ses bu oyunun basindan kalkamayacaginizi soyluyor :)