Kiro AI – Cursor AI’Ye Alternatif - AWS Destekli (Şimdilik Ücretsiz)
-
İyi ki, ÇİN var.
-
adamhakli bunu yazdıProTogi bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Kullananlar değerlendirmelerinize talibiz. Nasıl bu uygulama?
Çok fazla yoğunluk olduğu için sürekli bağlantı kopuyor, en sonunda pes ettim Cursor'a geçtim. (:
Dün bende aklıma bir şey geldi cursorla uğraştım da. Bir kaç dosya sonra öğrenci pro sürümü bitti diyip normal paralı proya yönlendirdi. Hayır ciddi bir icraatte yok ortada, ayrıca çok optimal kullandığımı düşünüyorum ne mcp var ne memorybank falan var ne docs okuttum. Basit bir şey istedim öğrenci prosu yolun ortasında koyu verdi değişik.
Claude Code nasıl kullanan var mı aramızda? O da böyle bir şey de hemen bitirir mi kendisini, pro token konularını bilmiyorum claude'un.
claude code max 100$'lik paketini kullanıyorum 2 haftadır. bir kez bile limit uyarısı yemedim. istatistiksel oalrak bugune kadar 600 dolarlık kullanım yapmışım. tavsiye eder miyim. evet
-
Cursor u mu tavsiye edersiniz windsurf ü mü peki ?
Bayadır cursor kullanıyorum. Ama piyasada windsurf ün daha iyi olduğunu duyuyorum fakat o kişilerin tecrübesi ile alakalı bilgim yok.
ikisini de Kullanmış ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar hangisi daha iyi ?
-
bir süredir vakit buldukça üzerinde çalıştığım bir projede denedim projenin amına koydu amk kirosu
-
krediyi çok seri emiyor. cursor hala daha avantajlı gibi duruyor
-
Castaway bunu yazdı
Cursor u mu tavsiye edersiniz windsurf ü mü peki ?
Bayadır cursor kullanıyorum. Ama piyasada windsurf ün daha iyi olduğunu duyuyorum fakat o kişilerin tecrübesi ile alakalı bilgim yok.
ikisini de Kullanmış ve tecrübe sahibi olan arkadaşlar hangisi daha iyi ?
İkisini de kullandım. Windsurf daha iyi geldi.
-
Şu an ücretsiz olarak değerlendirirsek bence güzel. Ancak hata ve eksikleri var. Özellikle ssh bağlantısı yapamadım. Bu nedenle kullanmayı bıraktım.
Şu anda Claude Code kullanıyorum. Çok iyi çalışıyor. Konsolda çalıştığı için jetbrains yazılımlarıyla entegre çalışabiliyorum.
-
Denedim neredeyse hepsini.. Derin ve komplike projelerde hiç biri Cursor kadar başarılı değil. Trea'yı çok ucuz diye kullanıyorum hala ama bakalım.