folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kıroların Olusum Nedenleri Ve Günümüz Temsilcileri Bölüm -1

Kıroların Olusum Nedenleri Ve Günümüz Temsilcileri Bölüm -1

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    krolar olmasa belki diğer erkeklarin değeri artmaz + puan krolar masasına .d

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kıro yaşam formlarını incelemek onları tahlil edip yok etmeye calısmak,yolda yere tükürenlerin olmaması içindir,kutlamarda kafanızı camdan cıkarttıgınızda kör bir kurşunlu ölmemek içindir.taksim meydanın içip içip kızlara sarkıntılık yapılmaması için calısmaktır.Eger anasına bacısına yolda laf atılmasından zevk alanlar varsa onlar için yasasın kırolar.

Son Sözün Çok Anlamlıdır Üstüne Söz Olmaz. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Odysseus bunu yazdı:

daha kıronın ne olduğunu bilmeden boş boş konuşuyossun

zaten bir kere bile anlamlı bişey söylediğini görmedim ya neyse.

ayrıca bu üstte yazdıklarını yapan şahıslara şehir magandası derler

kıroluk apayrı bi anlam 

Kro'Nun anlamını anlat bizde bilelim !

BAAL 'ın yazdığı şeyleri sokakta gorunca "- kroya bak a* " gibi bir çok cümle kullandığım oldu ! (bir çok kişin olduğuna eminim)

Maganda ile Kro arasında fark ne ki ? 2 side kafasına göre hareket ediyor kendilerini bir şey sanıp dünyanın kendi eksenleri etrafında döndükleri sanıyorlar !

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:
    Kıro yaşam formlarını incelemek onları tahlil edip yok etmeye calısmak,yolda yere tükürenlerin olmaması içindir,kutlamarda kafanızı camdan cıkarttıgınızda kör bir kurşunlu ölmemek içindir.taksim meydanın içip içip kızlara sarkıntılık yapılmaması için calısmaktır.Eger anasına bacısına yolda laf atılmasından zevk alanlar varsa onlar için yasasın kırolar.

kıroluk apayrı bi anlam

Sözlerim agır gelmiş olmalı çıkartamadın mı gulum kriko getirelim.Bu kadar tepki niye veriyorsun zoruna mı gitti.Bir seyler paylasmak niye bu kadar batıyo.Anlamını bilmiyorsak bir konuda sen acarsın bizi bilgilendirisin yada susarsın çok biliyorsun ya.Bir konu açıyoz emek harcanmıs edilmiş bir seyler paylasıyoz illa biri cıkıp en olmadık bir yerde bile tartısma cıkarıcak ya ne yani amacın ne kimsin ki sen bana bos konuyorsun diyebiliyorsun kimsim olm sen.Ulan böyle bir konuda bile tartısma cıkıyor ya hayret ne var ki bu konuda ne yani hem ciddi hemde esprili bir sekilde konusulur tatrıtıslır ne yani çok mu önemli ki bu kadar içerlemiş yanıp tutuşmussun.Ne yani alt tarafı bir yazı begenmiyorsan yazmasıın olur biter cokmu önemli."Bir kere bie anlamım bir sey söylemedigi görmemiş" bu sözunu agır agır yersin kocum adam ol kimsin sen.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

kıroluk apayrı bi anlam 

Abicim, düşündüklerin ve kavramlara verdiğin anlamlar diğer insanlarla farklılıklar gösterebilir.Bu hiç bir zaman bir başkasının emeğini,çabasını,fikirlerini karalayacağın başka kulvarlara çekeceğin anlamına gelmez.Bunun aksine düşündüğün taktirde muhattap olduğun cümleler Baal'ın yukarıdaki cümlelerinin ya aynı,ya daha ağırları olur.Şimdi belki burada sana bunları yazmamada bilinç altındaki karanlıklar ve henüz yerine oturmamış düşünceler sayesinde kızabilirsin ama fazla değil bir kaç yıl sonra benim ne demek istediğimi neden bunları sana söylediğimi çok net anlarsın.Kalplerde ve zihinlerde güzel kalmak ulaşabileceğin en büyük erdem olur.Benim sana bu eleştirilerim bu erdeme nail olabilmen doğrultusundadır.

Baal, işin açıkçası kıroluk hakkındaki yazdıklarını pek fazla okuyamadım,çünkü cazip gelmedi (affına sığınıyorum) ama çaban ve üretimin için teşekkür etmedende geçemeyeceğim. 

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    her ınsanın ıcınde bır kroluk vardır yada yaratır. Ne bılyıım ıcersınız her yere catmaya baslarsınız bu kroluk mu olur dersenız degıldır aslında ama kro derler adama asık olursunuz zarar verırsınız kroluktur ama degıldır .. onun ıcın her kro gordugunuze kro demeyın . kafam kıyak anlatamıyom ıste ondan  hersey bıras kroluk vardır ..

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

beynine saglik baalcim.. güzel analiz edip yorumlamissin. tek cümleye sigdirmak gerekirse kroluk; kendi alt benliginin yani id' in isteklerini (cinsellik, para hirsi, Aclik vs.) yerine getirmek icin kural tanimaz bir sekilde bastirmasi sonucu özellikle ergenlik yaslarinda ortaya firlayan davranislar görüsler ve düsüncelerdir..zamanla yasam tarzina dönüsür. empati yetenekleri sifirdir. hep ben hep hep ben kavrami muthis gelismistir.. yardim edecekse mutlaka bir cikari olacagini düsünmeden edemez. tanidigi kari kizlara baci yenge deyip sosyal yasam delikanlisi imajini kamufle ederek tanimadigi kisilere karside bu kamufleyi üzerinden atarak yavrus yavrum vs gibi sözlerle yan bakmasi kacinilmazdir. model aldigi insanlar ortamina göre degisir. filmlerde gördügünüz karakterler gibi olmaz özentileri iclerinde bir yerlerde mutlaka vardir.  zaptedilebilirler ammavelakin kroluk yapisini  hic bir zaman erteleyemez yok edemezsiniz. saftirlar malesef cünkü bir cok seyi bilmezler. bu insanin dogasinda vardir. bilmeyen birinin biliyormus rolü yapma geregi dogmatiktir.. saftirlar dedim evet ama tehlikeli bir silaha dönüstürülmesi cok basittir.. kendilerine vermeyen hatunlara cok pis sallarlar ama sonra icip icip aglarlar:D yere tükürürler ama genellikle bayanlarin yaninda kibar olmaya calistiklarinda ortaya cikan imaj bayanlarin dikkatini ceker. cünkü hakikaten enteresan bir kimlige bürünürler. sonrasinda eger bayan pas verirse eski yüzünü gösterip yasamlarina deam eder. arada bi kadinina dayak atarlar:D kısaca arkadaslar hepimizin icinde bir kroluk vardir amma asil kroluk bütün kro olusumlari bünyesinde toplayandir..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireOfHeaven
    FireOfHeaven's avatar
    Erkek
    soru işaretleri ve krolarla dolu bi dünya :d

bazen inanmak en büyük kumardır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Hüso aßi görmesin :D

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz