Kirpi Üretimi Durmuş..!!
-
adam kar eden gruplarının karını oraya aktarmak istemiyor açıkça belli.eh o sözleşmede teslimat olmazsa ödenecek tazminatta yazıyordur mutalaka bi yerlerde koskoca bmc iflasını isteyecek hali yok ya bi şekilde aşarlar sorunlarını umarım
-
jawsap67 bunu yazdı
adam kar eden gruplarının karını oraya aktarmak istemiyor açıkça belli.eh o sözleşmede teslimat olmazsa ödenecek tazminatta yazıyordur mutalaka bi yerlerde koskoca bmc iflasını isteyecek hali yok ya bi şekilde aşarlar sorunlarını umarım
haberlerde dediğine göre 12 milyar dolar cezai işlem yapılmış
-
arkadaşlar bu BMC'nin açılımı bile yabancıyken bmc wikide %100 yerli sermaye diyor, peki parça, motor ve diğer donanımlarda yerli mi??? üretim merkezleri nerede?
-
turkcelle e el koyacaklar az kaldı
teliasonera az kaldı.
-
budamı gidici ne
söyleyin sakal bıraksın biran önce
-
kafkafkaf bunu yazdı
arkadaşlar bu BMC'nin açılımı bile yabancıyken bmc wikide %100 yerli sermaye diyor, peki parça, motor ve diğer donanımlarda yerli mi??? üretim merkezleri nerede?
izmir pınarbasında fabrikası %95 turk yapımı turk yan sanayı kullanılıyor dogrudur benim arkadaslar 5 aydır maas alamıyolar ıs cıkısı var kirpi cok basarılı bir aractır ama soyle bişey var arac cok kabiliyetli uretilmesini engellemek için hersey yapılıyor bunu bilin yeter
-
mehmet emin karamehmetin durumunu show tv ye bakarak anlayabilirsiniz (yayınlarına). karamehmet aldığı ihalelerin bir çoğundan vazgeçti elektrik dağıtım ihalelerini kazanmıştı çoğu birer birer iptal ediliyor. turkcell diyorsunuz çoğu yabaancıların elinde zaten ortakları var. Digiturk maç yayınlarına t.telekomdan dolayı neredeyse 2-3 katı para ödedi. (Türk telekomun havuz ihalesine girmesi ayrıca tartışılabilir) bu yüzden digiturk de kar edemez durumda. zaten yapıkredi de koça satıldı. anlayacağınız mehmet emin karamehmetin eski gücü yok. koca holding nasıl oldu da böyle dar boğaza girdiği orası araştırılmalı.
-
La karamehmet niye cebinden ödesin firmanın zararını. O saydıklarınızdan kiminde %50 hissesi vardır kiminde %20 kiminde %30, Kimbilir BMC de ne ortaklığı var yada ne koşullarla kimlerle çalışıyor. şirket bir tüzel kişidir öyle birinin karını öbürüne kafana göre aktarırsan bok çorbasına döner hesap. Hem hissedarlara hesap vermen gerekir hemde zaten ortada bir taahhüt varsa ve yerine getirilmemişse devletin parası BMCde kalmaz.
-
bu karamehmet idda nın da sahibi diye biliyorum. adam ülkede king ya batmaz o adam. kirpi üretilse ne olacak üretilmese ne olacak. yine askerlerimiz mayın patlaması sonucu şehit oluyor. Allah bilir kirpileri depolardan çıkarmıyorlardır kışlalarda. eskimesin diye kıçı kırık ciplerin arkasına 8-10 asker biniyor ver elini cudi gabar
-
Haberi yazan zamansa 2 kere düşünüp yorumlamak lazım.