folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kırtasiye Malzemeleri HK.



Kırtasiye Malzemeleri HK.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2005
    Erkek
    Prens bunu yazdı

    3 gundue ayni dert ve veryansin ile konusmadigim sikayetlenmedigim yer kalmadi ama durum bu arkadaslar neyse yapacak bise yok zevk almaya bakacaz

    Özel.okul mu devlet okulu mu


    bu hayat biterkende aklımda hep sen olacaksın B bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prens
    Prens's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2009
    Erkek

    Özel anaokulu

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Temmuz/2008
    Dişi

    Pm attım hocam :)


    Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    imkan olsa ben dahil tüm öğretmenler faber ürünü ister okul öncesi için çünkü ürün kullanışlı. faber olmasa bile dengi bir marka almak gerekiyor.

    çalıştığım yer itibari ile çok fazla sıkmamaya çalışıyorum marka konusunda ama adam getiriyor fatih marka boya kalemi 3 kere traşlıyorsun kalem yok oluyor. yapıştırıcı getiriyor savaş vermen gerekiyor kağıdı tutması için. suyu boya geliyor fırçasında 3 tel var sadece bırak çocuğu bob reiz gelse yine boya yapamaz. oyun hamuru geliyor masaya vurduğun an yapışıyor yağlı boya gibi sonra uğraş dur masayı ve çocuğun elini temizlemek için. parmak boyasının yarısı kurumuş geliyor. pastel boyası dağılıyor saçılıyor her sene yaşıyorum. kırmızı rengi öğretmeyle başlıyoruz çocuk diyo ki öğretmenim ben yaptım kırmızı olmadı. bakıyorsun kaleme turuncu çıkarıyor. arkadaşı güzel güzel hamurla oynuyor çocuk köşeden ona bakıyor vs. önce neyin ne olduğunu bilmek gerekiyor sonra millete kağıt yedirme aşamasına geliriz. 

    anaokulu için mümkün mertebe iyi markalardan al hocam. çünkü çocuk o malzemeyi 1 sene boyunca hergün kullanacak. 

    zaten faber istiyorum dediği boyalar ve yapıştırıcıdır hocam. hamur için lets ya da playdogh alırsın ki çocuğun rahat etsin. eldeki malzeme kadar verim alıyorsun anaokulunda. çocuğu oturtup kurşun kalem silgi ile sene geçirilmez. listeyi atınca buradan paylaşırsın merak ettim. 


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    benzer sorun bizdede vardı hemde devlet okulunda bende bu yil devletten alıp özele verdim ozeldeki öğretmen valla daha anlayışlı kaliteli olsun yeter illa şu marka alın diyemem dedi. anladığım kadarıyla iş öğretmende bitiyor. ogretmen egosu tavan yapmış biriyse illa şu olacak diyor. 


    Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
Toplam Hit: 1320 Toplam Mesaj: 16
kırtasiye