Kış Geldi Amd"Cilere Gün Doğdu =)
-
amd farkı :)
-
İşte abicim....
kullanan farkı anında anlıyor...
Kullanmayanda sadece kötülüyor!!!!
-
-
arkadaslar suan photosopun son versiyonu olan 7.0.1 indirmem bitti...
açılması 2 saniye sürüyo demiştinya... bende hypertreading ve hyperpath AÇIK DEĞİLKEN, photoshopun açılması 1 saniye bilem sürmüyor(yani anında görüntü)(inanmassanız İSTANBUL/KALAMIŞTA oturuyorum, gelip bakarsınız) işlemci:p4 2400
iş photoshopta bitiyorsa alın size performans...
bu arada bir süre daha overclock hakkında bilgi topladıktan sonra, 3200'e overclock edicem. bakalım neler olacak??? (merak etmeyin soğutmayıda düşünüyorum tabiki...)
-
aferim sana :) 1 sn için fazladan 80 dolar mı verdin :)))) ayrıca o program 1 sn de acılmaz boşuna ispatlayacam diye yorma kendini. pcmark 2004 puanını yaz , linkini ver ondan sonra konuşalım. somut verilerle :P
-
Gördüğüm kadarıyla artık inteli savunabilen kimse kalmamış...e zaten gerçekleri konuşmak lazım.Bakın arkadaşlar ısınıyor diyenlere cevabım şu....Evimdeki athlon palomino 1.8 (palomino thanderbird lere göre daha fazla ısınır yani şuanda piyasada olan barton öncesi işlemcilerin birçoğu)ve üzerindeki fana kaç para verdiğimi söylüyeyim...ISINIYOR DİYENLER İYİ OKUYUN HELE HELE FAN PARASIYLA GİDER İNTEL ALIRIM DİYENLER DAHA İYİ OKUSUN.FANIN FİYATI TAM 1.5 MİLYON YANİ 1$ DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK...
-
2 senedir amd 350 mhz kullanıyorum ki almaya kalksanız 10 $ etmez piyasada bile kalmamıştır pentium 2 ile 3 arasında hızı var daha önce celeron ve pentium kullanmış biri olarak hızına dumur oluyorum 4 mb ekran kartıyla çogu oyunu çok rahat çalıştırıyo bende gören arkadaşlar AMD ye geçti herkes amd oyunları çalıştırmaz linux gibi uyum sorunu çıkarırmış zannediyomus ısınmadan problemim olmadı benim eski ibm p3 bilg.den daha az fan gürültüsü çıkarıyor(ısındıgını ilk kez burdan ogrendim hatta)
-
casanowa bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaslar suan photosopun son versiyonu olan 7.0.1 indirmem bitti...
açılması 2 saniye sürüyo demiştinya... bende hypertreading ve hyperpath AÇIK DEĞİLKEN, photoshopun açılması 1 saniye bilem sürmüyor(yani anında görüntü)(inanmassanız İSTANBUL/KALAMIŞTA oturuyorum, gelip bakarsınız) işlemci:p4 2400
iş photoshopta bitiyorsa alın size performans...
bu arada bir süre daha overclock hakkında bilgi topladıktan sonra, 3200"e overclock edicem. bakalım neler olacak??? (merak etmeyin soğutmayıda düşünüyorum tabiki...)
abartam istersen...
ulan fontların okunması 1 sn sürüyor be herlade sen tüm fontları sildin :)))
-
ir2 bunu yazdı:
amd nin kötü yanları nedir yaf ( ben hardware den alnamam software den anlarım hesaabı)
valla ben daha görmedim... gören varsa yazsın.. -
AMD nin kötü TArafımı muhahahahaha eki çekirdeklerde biraz ısınma vardı ama şimdi bartonlarda hiç bişey yok rahat rahat kullanın hele kışta geldi oh ohh:))
Toplam Hit: 12343 Toplam Mesaj: 42