Kış Saati Uygulaması Sona Erdi
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Ben bu saat uygulamasının değişmesinden hiç etkilenmiyorum pc ve telefon otomatik olarak değiştiriyor,
25 dakika arayla aynı mesajı neden gönderiyorsun ki tamam senin pc, telefon, saat falan hepsi akıllı zenginsin sen biliyoruz :)
-
sRcN bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Ben bu saat uygulamasının değişmesinden hiç etkilenmiyorum pc ve telefon otomatik olarak değiştiriyor,
25 dakika arayla aynı mesajı neden gönderiyorsun ki tamam senin pc, telefon, saat falan hepsi akıllı zenginsin sen biliyoruz :)
Biz fakirler sabah kalkip hepsini elle yapiyoruz ama cok etkileniyoruz :F
-
Ben zaten saat kullanmıyorum. Benim açımdan bi sıkıntı yok.
-
@ sRcN
Evet iki kere gitmiş nasıl öyle oldu anlamadım, :)
@ Kreyzi
Allah yardımcın olsun zor oluyordur, birde unutursan filan işin daha da zor olur,
-
şampiyonlar ligi maçları 21 45 yerine 22 45
uefa avrupa ligi ise 22 05 yerine 23 05 te oynanacak.
yandik amk.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
yandik amk.
aynen amk :)
-
Avrupa ile haşır neşir işlerde çalışanlar yandı asıl.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
yandik amk.
Zannetmiyorum. Kazakistan, Azerbaycan ve Rusya maclarinda oldugu gibi 19:00'da oynatilir. Hele ki maclar is gününe denk geldigi icin degisecektir böyle.
Florenzi tarafından 08/Eyl/16 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
@ sRcN
Evet iki kere gitmiş nasıl öyle oldu anlamadım, :)
@ Kreyzi
Allah yardımcın olsun zor oluyordur, birde unutursan filan işin daha da zor olur,
sende kendi kendini ileri geri alan kol saati de vardır.
-
kış saati uygulamasına son verip gmt +2 de mi kaldık yoksa temelli gmt +3'e geçip moskova ile aynı saat dilimini kullanamaya mı başladık?
biraz komplo teorisi olacak ama eğer durup duruken bunca karışıklık arasında rusya ile aynı saat dilimini kullanmaya başladıysak benim aklıma başka şeyler geliyor nedense
eş zamanlı askeri operasyonlar vs vs...