Kısa Arkadaşlara
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------1adet Tuy yok edici siparis versemmi :)
Beyler kilo almak icin napacaz bi yontem soyleyin :) kendimi bildim bileli 65-70 arasi git gellerdeyim :) 75 olmak istiyorum :D
-----------------------------hay ağzını öpim compü aynı durumdayım :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------1adet Tuy yok edici siparis versemmi :)
Beyler kilo almak icin napacaz bi yontem soyleyin :) kendimi bildim bileli 65-70 arasi git gellerdeyim :) 75 olmak istiyorum :D
-----------------------------compu bak naap biliyon mu? taze cig sütü kaynattiktan sonra beklemeye birak 1 saat filan. sonra üzerindeki kaymaklari al bir kaseye sakla hepsini. sonra tutam tutam bal ile karistirip doya doya ye hergün. Aslan gibi olur cikarsin:) ha sunuda söyleyim etkisi cabukdur. ve uzun süre kullanma sakin. balik yagi tabletleride kullanilabilir diyorlar ama ben tavsiye etmiyorum. cünkü vücudu tamemiyle bozuyor. bende 70 lerde sürünüyodum 80 olup. 1 sene sonra gene 70 edüstüm tekrar kullaniyorum kaymak bal karisimini:)
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------cok kolay.
hergün profiterol,kazandibi,dondurma gibi tatlıları meyve gibi tüket.
sabah kahvaltin omlet börek gözleme öğle yemeğin iskender aksam yemeğin mantı olsun.aralarda bilimum bisküvi,çikolata,cips vs. yemeye devam et.gece yatarken de mutlaka pizza fln ye.75 olursun hemen bu rejim programını uygularsan :)
hi ben yapmadim yanlis anlasilmasin :)
-----------------------------
Valiracım aynı kişiyimi örnek gösteriyoruz acaba?
Eskiden filinta gibi olan hani :|
-
hergün çikolata yada tatlı yerim, gece yatmadna önce yarım ekmek + yemek yemeden gözüme uyku girmez , günde en az 6 öğün yerim 4 aydır 7/24 pc başındayım, 2-3 günde bir alkol alırım ama ne hikmetse kimi görsem zayıflamışsın diyır :S bu birazda bünyeye baglı , milelt kilo wermek için uğraşır biz almak için uğraşıyoruz ha buarada 75 kiloyum 80 olsam body yapacam 3gen olcam :D
-
:) allama sukur 170 boyum var hep arkadaslarım arasındada bas gosteren benım boyumdu :) hala da oylee
tütütütü heh
-
Geçen sene aldım bu ürünü halan kullanıyorum,kullanma sebebim boy değil,boy zaten 1.94,ürünü yapan abiyi aradım,adı mehmet,günlük besin ihtiyacını karşılamada faydası olur dedi günde 3 yemek kaşığı kullan dedi,kullanıyorum 1 senedir.Boy uzatma konusuna gelince,ev arkadaşının boy 1.69 du,o da aldı bundan,pek uzatmadı,3cm uzadı,yaşı da 21 şu an,1 sene kullandı,siz karar verin
-
bende çok zayıfın boy uzun olunca daha da garip görünüyor. 1.93 boy var 68 kg. ım :S bi öküz gibi yemek yerim. hareketli biriyimdir. bunun bi yolu olmalı.
-
gel hacım ben sana nasıl 3 ayda 68 kg dan 82 kg ye çıkılacağını açıklarım :D
(acaba kim. kim :D)
öncelikle altında raba varsa her yere arabayla gitcen( mesela benim günde 6 saat arabadan inmediğim oluyor)
akşamları herhangi bi atraksiyona girmicen yicen yatcan.
mümkün olduğu kadar az yürü
yağlı besinler kullan .
herşeyin temeli az hareket edip çok yemek :D
-
hackermemo bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar bu işi ben size bilimsel şekilde açıklayayım..
eğer ergenlik dönemini tamamlamadıysanız bunu kullanmanızda pek sakınca yok ama eğer sen bunu 18-19 yaşından sonra kullanırsan, kemikler gelişmesini tamamladığı için uçlarındaki uzama şeyleri kapanıyo yani artık ancak ameliyatla falan uzatabilcek hale geliyosun.. mesela ergenlik çağında kısa olan çocuklara bi hormon veriolar iğneyle adını unuttum ama hipofizde salgılanan bişey, bu büyütüyo ama kimisinde ergenlik bittiğinde bu hormon devam ediyo bu da ellerde ve yüzde yamukluklara orantısız büyümelere neden oluyor.. yani uzun lafın kısası ergenlikten sora böle şeyler kullanmak yamultabilir :)
-----------------------------hackermemo aynen kardeş o dediğin iğneden bana vurdular bizim ailede, herkesin boyu küçüktür. ama bana iğne vurulduktan sonra boyumda bi gelişme oldu faydasını gördüm. şu an 1.72 boyum var ve halada uzarsın diolar. ama şimdi diceksiniz yan etkisi hiç olmadımı oldu amk. her tarafımda bi tomar kıl var :D yan etki olarak kıl çıkarıo.
-
1.76 cm 63 kilo :( bende yatmadan önce garanti 1 ekmek yer yatarım tatlı dondurma ne bulduysam yerin hayatta cekinmem ayrıyettende doymak nedir bilmem.Ama bi türlü kilo alamıyorum ve bu beni çok üzüyo :(((((
en iyisi bende bu uzamaxtan alim hem boyum 1.76 cm den 1.80 uzar hemde biraz kilo alırım belkim :(