folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kısa Dönem Askerliği Garantilemek İçin Ne Yapmak Gerekir?

Kısa Dönem Askerliği Garantilemek İçin Ne Yapmak Gerekir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

hocam sınav dönemi aralık 1 2 3 .

sadece bugunlerde girme sınava

daha geç gir. 6 7 gibi mesela ;)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek
    benim askerdeyken gördüğüm bir tek branş öğretmenlerini kısa dönem yaptırıyorlardı..genelde de astekler eczacı ,  doktor , beden eğitimi öğretmenleri vs. di .. talebe göre belirliyolar onu malesef ki :S ama inşallah kısa dönem yaparsın :D

üşeniyorum,öyleyse yarın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    öğretmen yada mühendis değilsen kesin kısadönemsin zaten.ama yinede işi garantiye alıyım diyorsan okul bitince hemen askerlik şubesine gitme bakaya kal.bakaya klınca asteklik şansı ortadn kalkıyor.ama bakayanın maddi cezası war.500-600 milyon.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

benim yaptığım yerden örnek veriyim asteğmen kurs bölğünde yaptım 30 kişi almışlar.1 tane beden öğr. 1 tane işletme geriye kalanı özellikle elektrik-elektronk müh,elektrik müh,makine müh olarak dağılıodu.Ama şunu sölüyüm komtana sordum merakımdan nası seçilio die tamamen torpil işliomuş bide bu saydığım müh. lere ihtiyaç çok die alıolar.Sınav la uzaktan yakından alakası yok yani.

kendi sınavımda şahit olduğum bir olayı anlatıyım :Matematiğe başladım.neyse çöze çöze geliyorum 38.soruya geldim bitane çember vermiş altına yazmış taralı alanın bilmem neyini bulun baktım taralı alan yok başımızda bi başcçvş vardı dedim taralı alan yok o zaman kafanıza göre bi alan tarayıp hesaplayın dedi.:))

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
Toplam Hit: 10411 Toplam Mesaj: 15