Kısa Film Çekimi Var.Malatyalı Müridlerin Dikkatine..
-

Merhaba arkadaşlar İnternette Düzenlenen Senaryo ve Kısa film ile ilgili yarışmalara katılmak amacıyla ..
Senaryo yazdım Senaryonun adı "Ölüm bunun Neresinde" .. Uzun günler uğraşlar sonucu kaliteli bi senaryo çıktı ortaya.yazdığım zaman dikkat ettiğim şey çekimlerin masrafsız olması ve minumum maasraf gitmesiydi.ve öylede oldu.ve bu projeyi Malatyada Hayata geçirmek istiyorum Tiyartal yeteneği olan rol yapabilen 6 kişilik bi gruba ihtiyacım var. Malatyada olupta bizlere yardım edebilecek Müridler aranıyor :))Çekimler tamamen yarışma amaçlı oalcaktır. beraber çekip beraber montaklıyacağız lakin kazanamasak dahi.ilerde eşe dosta izleteceğiniz 1 cd olur elinizde..
Yardımcı olmak ısteyen rol almak isteyen arkadaşlar ile görüşelim.. oturalım konuşalım beraber kara kıldıktan sonra. Filmin Startını verir ve en fazla 3 gün içerisinde Start deriz.. yarum ve önerilerinizi bekliyorum saygılar..Msn: alacakaranlik@sanalvurgun.org
@numarayı sildim..numarayı isteyenler pm atsınlar -
o taraflarda olsaydım yardımcı olmak isterdim...
umarım başarılı birşeyler çıkarırsın mürid :B
hakkında hayırlısı olsun :)
-
konu başlığı gülsuna zillisine yönelik olsaydı 20000 bine yakşalık hit alırdı eminim.
-
sence malatyalı kaç adam var?
-
başrol vereceksen izmirden geleyim?
-
Aslında çok güzel bi etkinlik.
İşin ustası yine Renegade. Youtube'deki videolarını hergün bi kez aç karna izlerim zaten :|
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
başrol vereceksen izmirden geleyim?
-----------------------------
Olmaz çünki ben oynuyorum :) dublor dersen olur kanka -
keşke bende oynasam (:
ödül ne
-
her kurum kendine has para ödülü vermiş ..
Ama hedefim para olmadığı için kurcalamadım sonuna kadar.
-
noldu bu iş arkadaş?
-
Deli oldum çünkü malatyadan istanbula geleli yaklaşık 6-7 saat geçti daha dün 5 te Maştiden yola çıktım ya... keşke daha önce görseydim