Kısa Filmim - Tofaşk
-
Ewet çektiğim ilk kısa film bu kurgu hariç kamera vs. bana ait ilk mfilmim olmasından dolayı birçok hatayı farkettim ama sznde bi yorumlarınızı almak istedim:)
-
Sesler hiç anlaşılmıo :| Acayip cızırtılı, sesi kısıp izleyim dedim oda hiç olmadı.
-
Ewt arkadaşım çok haklısın filmi güzel olduğu için koymadım buraya ztn sonuçta ilk filmim 2.sini çekcem bunun farklı kamera açıları denicem we ayrı mikrefon olcak:)
-
ben sevdim tebrikler. özellikle kamera açıları çok iyi olmuş.
bir tek araba yarışında daha iyi kurgu ve daha fazla kamera açısı kullanabilirdin ancak o da sanırım imkanlardan ötürü biraz vasat kalmış.
genel olarak notum yüksek. mutlaka devam ettir bu işi.
-
fondaki müzik neydi çok tanıdık geldi de
ayrıca o düşüş sahneleri çok numaradan oldugu belli :D
-
Not olarak ekleyeym film tek kamerayla çekilmiştir ancak bu kadar oluyo :)
-
EMRYLMZ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------zaten tek kamerayla çekersin =) birkaç kameran olsa daha büyük ekibe ihtiyacın olur. o da Türkiye'deki amatör kısafilmcilik ortamında olmayan birşey. arkadaşlar oyunculuğa sese felan eleştiri getirmiş ancak bunları atlamak mgerektiğini düşünüyorum. hem ilk filmin olması açısından hem de imkanlar açısında gözardı edilmesi gereken şeyler.
tekrar tebrik ediyorum bence oldukça başarılı.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------EMRYLMZ bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------zaten tek kamerayla çekersin =) birkaç kameran olsa daha büyük ekibe ihtiyacın olur. o da Türkiye'deki amatör kısafilmcilik ortamında olmayan birşey. arkadaşlar oyunculuğa sese felan eleştiri getirmiş ancak bunları atlamak mgerektiğini düşünüyorum. hem ilk filmin olması açısından hem de imkanlar açısında gözardı edilmesi gereken şeyler.
tekrar tebrik ediyorum bence oldukça başarılı.
-----------------------------Yaptığı iş ii ben ona bişey demiyorum her şeyden önemlisi özgüveni var. Sesi işini sadece belirteyim dedim en azından aklında bulunsun biraz daha üzerinde durmak için =) Yoksa başarılı yani.
-
moruk kusura bakma amatöründe altında olmuş bu
beginner seviyesinde olmuş :D
yarış sahneleri yok zaten :D
artı olarak ayakkabılarını baglarken üstünü giyerken bol tempolu müzikte abartı olmus
umarım geliştirirsin kendini
-
O sondaki tokalaşma ne öyle kafa atıyolar birbirlerine m'li pikaçhular:p
-
dostum kısa film değil klip çekmişsin sen :D