Kısa Süre Sonra PKK Bitmiş Olacak! Nasıl Mı?
-
Çözüm çok basit ve örneğide mevcut = Çin
Usta köklü bağımsız bir çözüm istiyorsan Çin in yaptığını yapacaksın. kapatadaksın tüm kapılarını. iç savaş mı çıktı temizleyeceksin içindeki kansız vatan hainlerini. işte bu şekilde olursa pat diye biter pkk. Ardından üretim ve eğitim ile başlayacaksın herşeyi baştan inşa etmeye. Çok mu zor? Abd buna izin vermez tepemize mi biner bize savaş mı açar? bi sikimi yiyemez şuan sesini çıkarmadığın için kullanıyor Türkiye yi.
Ulan kriz var altın 107 olmuş borsa başaşağıya iniyor sebebi ne? Abd nin yok olmaya başlaması ekonomisinn çökmesi. yani senin sınırlarını kapatmana gerek yok abd nin sana zarar vermesi için.
O yüzden kesin ve tek çözümdür Türk Cumhuriyetlerini toplamak ve dünyaya kapılarını kapatmak.. Alın size kesin çözüm..
Kaybettiklerimiz kazanmak için bir neslin acı çekmesi şarttır. ki o şehit aileleri her an acı çekiyor...
He gerçek dünyaya dönelim bu iş yapmaya tayyik gibi bir adamın ne götü yer ne de başka bişiy..
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
underzero bunu yazdı:
bugun pkk bitsin diye amerikanin ortadoguda yapacagi kirli islere izin verirsen veya yardim edersen,
yarin amerika gittigi zaman hic dostun olmayacaktir.
saddam gitti barzani geldi, barzani eskiden dosttu kankaydi okeyde yanciydi ne oldu
bugun sirtimizda vuruyor.
expire in dediklerine katiliyorum. suriye ye girmek icin elinden geleni yapiyorlar olmamisi olmus gibi gosteriyorlar.
-----------------------------türkün türkten başka dostu yoktur, insanın kendinden daha iyi bir dostu olamayacağı gibi . eğer türklerde diğer herşey gibi kendi başına ayakta duramayacaksa zaten infaz saatimiz çoktan geliştir hocam. ayrıca, bu ortadoğulu maymunlar tarihin hangi döneminin hangi saatinin hangi dakikasında türkiye ya da osmanlı yada artık ne varsa onun yanında / yanımızda durmuşturda ileride düşmanımız olacaklar diye endişe etmemiz gerekiyor . dediğim gibi mümkünse hepsi gebersin, mümkün değilse eh işte elimizden geleni yapalım.
-----------------------------uluslar arası ilişkilerde dost diye bişey yok türkte olsa çıkarım yoksa sırf türk diye yardımda etmem kendi ülkemin menfaatleri var.Madem türk türke dosttu biz dost olabildik mi çinin katlettiği türklere ?
Çıkar ilişkisi var çıkar varsa dostuz yoksa birhalt değiliz.ayrıca Artık şurası tarihte şöyle iyi böyle kötüyüde geçelim, ölsünler gebersinler mantağıda çok gerilerde kaldı diye düşünüyorum
-
suriyedeki durumu fazla küçümsemişsin. suriyeli bir arkadaşım kendi ağzıyla neler döndüğünü anlattı. yaptıkları gerçekten katliam. lakin diğer yazdıklarına katılıyorm. piyonlukta sınır tanımıyoruz.
-
rappermcs bunu yazdı:
Çözüm çok basit ve örneğide mevcut = Çin
Usta köklü bağımsız bir çözüm istiyorsan Çin in yaptığını yapacaksın. kapatadaksın tüm kapılarını. iç savaş mı çıktı temizleyeceksin içindeki kansız vatan hainlerini. işte bu şekilde olursa pat diye biter pkk. Ardından üretim ve eğitim ile başlayacaksın herşeyi baştan inşa etmeye. Çok mu zor? Abd buna izin vermez tepemize mi biner bize savaş mı açar? bi sikimi yiyemez şuan sesini çıkarmadığın için kullanıyor Türkiye yi.
Ulan kriz var altın 107 olmuş borsa başaşağıya iniyor sebebi ne? Abd nin yok olmaya başlaması ekonomisinn çökmesi. yani senin sınırlarını kapatmana gerek yok abd nin sana zarar vermesi için.
O yüzden kesin ve tek çözümdür Türk Cumhuriyetlerini toplamak ve dünyaya kapılarını kapatmak.. Alın size kesin çözüm..
Kaybettiklerimiz kazanmak için bir neslin acı çekmesi şarttır. ki o şehit aileleri her an acı çekiyor...
He gerçek dünyaya dönelim bu iş yapmaya tayyik gibi bir adamın ne götü yer ne de başka bişiy..
-----------------------------iyi de hocam çine kimse bulaşmaz hem coğrafi konum olarak hem de siyasi durumlar olarak... Çin ile Türkiye bir değil ki..
Bi kere Türkiye Asya ile Avrupayı birşeltiren; enerji yolu akışını sağlayan bir konumda yer alıyor. Çün öyle mi? Tee M.ö. bilmem kaçtan beri ordalar.. Kimsenin yolunun üzerinde değil.. Çin'de iç savaş çıkmış; türkler bile sikine takmaz. (halbuki çin'de bir çok türk var.) Türkiyede öyle birşey olsa Başta Rusya, Amerika ve İngiltere olmak üzere bütün avrupa tepemize biner.. Mısır'da, Suriye'de alt tarafı 3 adam öldü diye "yok efendim insan hakları yok şu yok bu." diyerek ne biçim yaptırım uyguluyorlar.. Mısır'a girdiler. Kaddafi'nin a.q.ydular. Çin'deki gibi olmaz biz de...
-
su ayda bari icmeyin amk ya
-
Birileri çok fazla filim izliyor...
Geçen bi video izledim dünyada ki CIA vs FBI türkiye 2022 nin güçlü devletlerinden olacaktır diyor... Ve ekliyor bunları söylemek hoş değil ama bu bir gerçek... Daha bi iki gazete ve ülke vardı ama hatırlamıyorum. Bunları zaten türkiyeye saldıracaklar dediğin ülkenin kuruluşları... Nasıl olurda böyle bir açıklama yaparlar... Yanlışsın hocam. Ayrıca Pkk öyle kolay kolay bitmez hacım bitseydi şuana kadar çoktan biterdi.
-
tahref156 bunu yazdı:
Birileri çok fazla filim izliyor...
Geçen bi video izledim dünyada ki CIA vs FBI türkiye 2022 nin güçlü devletlerinden olacaktır diyor... Ve ekliyor bunları söylemek hoş değil ama bu bir gerçek... Daha bi iki gazete ve ülke vardı ama hatırlamıyorum. Bunları zaten türkiyeye saldıracaklar dediğin ülkenin kuruluşları... Nasıl olurda böyle bir açıklama yaparlar... Yanlışsın hocam. Ayrıca Pkk öyle kolay kolay bitmez hacım bitseydi şuana kadar çoktan biterdi.
-----------------------------Vural Savaş- Haşa Huzurdan Demokrasi Geldi.
Vural Savaş da çok film izliyor...
geç bunları