Kısa Sürede Speaking Geliştirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Bu iş için kabin hizmetleri bölümü mezunlarını mi alıyorlar yani akademik olarak bu bölümde mi gerekli elemanlar yetişiyor 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

en temiz yöntem hiç Türkün olmadığı bi ortamda bi iki ay kalmak. Bunu sağlayamıyorsan yabancı kız arkadaşın olacak. Konuşmayı başka türlü adam akıllı geliştirmen biraz zor 1 ay içinde. 

İlk dediğim şıkta zorda kalıyorsun ve konuşmaktan başka çaren kalmıyor. İkinci şıkta işin içine duygusallık ve erkeklik gururu girdiği için kısa sürede öğreniyorsun. Bana nasıl ingilizce öğrenirim veya geliştiririm diye soranlara verdiğim cevap budur. Tabi bu sadece konuşmayı geliştirmek isteyenler ve günü kurtarmak isteyenler için Yoksa grammer, kelime vs vs bilmeden ezberlemeden, okumayı yazmayı ilerletmeden dil öğrebilmez.

Berberimin kalfasına netten düşürdüğü bi hatunla konuşmasında yardım ediyordum eleman şimdi (iki üç hafta oldu) kendi yardırıyor. Ki eleman ilkokul mezunu ve kız olayından önce how are you cümlesini hov a-re yo-u die okuyacak kadardı. (kınamak için demiyorum bilmiyordu işte)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Konusarakogren.com  diye bir site vardı

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

speaking24.com

başarılar dilerim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı

4500 tl diyerek seni yemişler haberin olsun. Cok yakın arkadaşım thyde kabin memuru. :)

Thy minimum 4500-5000 tl alıyor, aysonu kabin amiri isen 8000 tl bile görebilirsin.IR Uçuşlarında.

FO (First Officer) yardımcı pilot diyelim senin anlıyacağın dilde 14750 tl oda 18000 tl yi bulabiliyor.

Kaptan 30000-40000 TL Bu fiyatlar THY içindir. Diğer firmaları öğrenmek isterseniz de yazarım.

Bence senin arkadaşın seni yemiş tolgasen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

maaşın kendısı 4 tl cıvarında yuzde 55 ı degıl 16 maas verıyorlar o da ıste 6 bıne gelıyor yurtdısı ucuslarında bıraz daha farklı oluyor ucretın 

y.pılot su anda 14 cıvarında alıyor yıne opsıyonuvardır  yıne kaptan maasını bılmıyorum 25 ten baslıyordur thy de tecrubene gore artar . 

sen %55 olayını yanlıs anlamıssındır ama yıne de ıyı para 6 bın lıra apronda bakım muhendısıne verdıklerı para 6 bın tl zaten pegasus 6 ıdı sabıhada ama yer yer degısıyor sanırım maaşları.

bir de tum kabın hızmetı personelı olarak alınan herkes ucakta gorev almıyor yerde de calısanlar olabılıyor ozaman daha dusuk oluyor muş maaşları.  Çok az erkek alınıyor ucaklar thy de ozellıkle şansın bol olsun 

kurs olarak ta wallstreet ı sıktır et . amerıkan kulturun hıc ıngılızce bılmeyenler ıcın paket programları var ızmırde var mı bılmıyorum 1 hafta senı bır eve alıyorlar evden dısarı cıkmıyorsun anadıl sevıyesınde ıngılızce konusuyor hocalar 5 tane totalde ogrencı ıle hızlandırılmıs kurs verıyorlar.  

bana sorarsanda b1 sevıyesınden sonra ıngılzıce de ogrencıye kursun verecegı hıc bırsey yok . yalnızca pratık yapabılırsın kendı kendıne konusabılırsın sesli /sessiz.  

bununla ılgılı forum fılan vardır oralarda bak neler sorduklarına hatta ıngılızce olarak ta aratır googledan 

sana da bır pdf atıyorum lınk ona gore cevaplandırmalar yaparsın 

https://www.youtube.com/watch?v=xkPTJwSWnJ8

hipokondriyak tarafından 14/Ara/15 10:14 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mühendislik okuyan kafamı sikiyim..

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam en basit yöntemini söyliyeyim:

sahibinden.com da ingilizce ders verenler var. orada yabancılarda var, saatliği 40-120 TL arası. birisi ile anlaşık düzenli olarak günde bi kaç saat ders al derim.

ayrıca, skype üzerinden speak de yapabilrisin. hatta bunu uygun fiyata profs. olarak yapanlarda var. 

birde, english time da speak aktiviteleri var. daha önce oranın öğrencisiymiş gibi katılabilirsin.

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NightShadow
    NightShadow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben 2 kere direkten döndüm amk. İngilizce zor değil biraz çabalarsan halledersin de... Bana ikinci dil olayı problem çıkarttı. İspanyolca seçmiştim, patladım. Hola comestas yetmedi :) Bu arada kabin memurlarının yarısı öküz, İngilizce bile bilmiyor doğru düzgün. Bize 2. dilli olanı denk geldi sokim böyle şansa. Maaşınız min 5000 e gelir aylık. Sonra uzun uçuş primleri var. Gittiğiniz yer yurtdışı ise ve kalacaksanız extradan günlük 300$ gibi bi para alıyosunuz. Oteller 5* free. Ayrıca her uçuşa çağrıldığınızda benzin parası hesaplanıp maaşınıza eklenir. Yani bol ballı kaymaklı bir iş. Ama zor iş öyle aldatmasın her bünye kaldırmaz. Yapan arkadaşlarım var yakinen tanıdığım, ordan biliyorum. Bu seneki hakkımı yitirdim, seneye alım olursa gene giricem. Sıçtığı yere kadar zorlamayı düşünüyorum. Bana en cazip gelen ballı kaymaklı kısmı dünyayı dolaşmak bi de üstüne para kazanmak. Ay bak ağzımın suyu aktı gene, peçete yok mu...

Everything that has a beginning has an end.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Mühendislik okuyan kafamı sikiyim..

Aylık 100000 tl ye yakın para kazanan mühendis de var hocam. üzme kendini :)

Toplam Hit: 4493 Toplam Mesaj: 37
speaking