Kısa Süreli Kredi Çekmek
-
Selamlar,
1-2 hafta için 50 bin tl gerekiyor mesela. Bunu en uygun olarak nasıl halledebilirim.
Bildiğim kadaryla bankalar en az 3 ay için veriyorlar ama oran nedir bilmiyorum. Bu tarz tecrübeleri olanlar var mı?
Şimdi lazım değil tabi para da seneye için söyledim. Şimdiden ona göre plan yapmak istiyorum.
Süre de 1-2 hafta olması şart değil 1 ay için diyelim..
Not: akraba, arkadaş v.s. karıştırmadan..
-
hocam maaşına baglı banada 40.000 tl gerekti 1 ay için ancak çekemedim .
belgeleyebileceğin gelir durumuna göre sana kredi verirler birde kredi notuna baglı .
-
baltalamak gibi olmasın, gene tam 50bin olarak normal vadeler için (en az 4 sene) gerekli koşullarıda belirtin,
-
ben y.dışında çalışıyorum zaten de kendi adıma çekmeyeceğim kredi, babamın üzerine çekerim de.. 50 bin tl olması en kötü ihtimal ki belki 20 bin lazım olur belki 30 bin belki 10 bin bilmiyorum ama en kötü durumda 50 bin tl çekmem gerek..
parayı aslında y.dışında benden istenen 55 bin tl civarı parayı göstermek için kullanacağım. Şuan para var ama o harcanacak o yüzden seneye gerekiyor. max. 10 günde işim bitiyor parayla.
İnternetten biraz baktım ihtiyaç kredisi falan var %1.08 faizle mesela iş bankası 50 bin tl ye 51.500 tl ye 3 aylık veriyor ama elbette masrafları v.s. var da bu konuyla ilgili bilgim yok
-
bu maaş olayı nasıl oluyor, mesela 3 ay geri ödemeli olunca, atıyorum aylık maaşın ödeme miktarı kadarı mı olması gerekiyor? yani 17 bin tl gibi?
-
Valla, banka kredi çekince iyi giydiriyor. Bugün ev için bi 50 bin kredi çektim. Oranlar 0.84 şuan. Kredi faizinin yanı sıra ödediğim şeylere bi göz at : )
500 - dosya masrafı
650 - ekspertiz
350 - avukat
153 - kredili hayat sigortası / yıllık
89 - bireysel paket ödeme
312 - dask
244 - yuvam (daskın karşılamadığı şeyler için)
2298
-
fazlaymış hocam da ihtiyaç kredi için böyle şartlar var mı bilmiyorum? ayrıca banka alternatifleri nelerdir.. ? şu tefecilere bulaşmak gibi bir niyetim yok tabi :)
-
-
cemnet bunu yazdı
hocam iyi yakaladın bu güzele benziyor.. şimdi 30 bin tl yi çeksek ve 1 ayda ödeme şeysini seçsek toplam ne kadar ödenmesi gerekiyor? orada aylık ve yıllık oranlar var da anlamadım. hesaplarsak ne oluyor 30 bin tl için?
-
unbalanced bunu yazdıcemnet bunu yazdı
hocam iyi yakaladın bu güzele benziyor.. şimdi 30 bin tl yi çeksek ve 1 ayda ödeme şeysini seçsek toplam ne kadar ödenmesi gerekiyor? orada aylık ve yıllık oranlar var da anlamadım. hesaplarsak ne oluyor 30 bin tl için?
aradım şimdi bankayı aylık faiz 1,09 diyor yani 30 bin lirayı 1 ay sonra geri ödeyeceğin zaman 392 gibi bişey oluyor dedi herşey dahil
-
çok sağol hocam zahmet verdim sana.. 400 tl çok uygunmuş.. tabi bana iyi kur farkı girecek orası ayrı mesele ama yine de en uygunu bu geldi.. tekrar sağolasın.