folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Kısa Süreli Yurtdışı Gezisi İçin E-Sim Önerisi

Kısa Süreli Yurtdışı Gezisi İçin E-Sim Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

Biz yesim balkan sınırsız paketi kullandık haftalık 30 euro. Trde dahil olduğu için sabihadan çıkmadan aktifkestirdik kolaylık oldu

om mani padme hum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben geçen hafta İsviçrede firsty kullandım ve çok memnun kaldım. 2600 metrede bile internete girip rahatlıkla whatsapp konuşması yapabildim. Bölgeye göre değişmekle birlikte genelde günlük 1€ civarı paket. Paket içinde sınırsız internet (5mbit) mevcut.

https://www.firsty.app/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 775 Toplam Mesaj: 13
e-sim esim