Kısa Video

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Hocam bir on sene sonra iyi işler yapıp bu fidanın meyvesini yersin diye düşünüyorum. Senin eğitim durumunu bilmiyorum fakat böyle medya bölümü gibi bir bölümle pekiştirme yapıp ileri vadede diplomalı işin piri olursan daha iyi olur, iyi olur. Ayrıca burada, duygu yükünü öyle yada böyle karşındakine aktarabildiğini düşünüyorum, bu tahribat ın doğasından da olabilir bilmiyorum, dışarıda tanımadığın insanların eleştrilerini almaya çalış, onlarada buradaki gibi aktarım yapabiliyorsan, gerçekten ileri vadede filmlerini, reklam çekimlerini vb. iyi işlerini izlersem şaşırmam.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

Benimde beğenerek izledigim birisin sadece videolari izlemeden önce açıklamayi okuma gereksimi duyorum ( Dal dalak birşey çıkabilir diye).

Öyle çok anlıyan biri değilim ama görüntü acısı ve ışıgın doygunlugu güzel geliyor insana.

:) guldurdun beni.

Sagol

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

Hocam bir on sene sonra iyi işler yapıp bu fidanın meyvesini yersin diye düşünüyorum. Senin eğitim durumunu bilmiyorum fakat böyle medya bölümü gibi bir bölümle pekiştirme yapıp ileri vadede diplomalı işin piri olursan daha iyi olur, iyi olur. Ayrıca burada, duygu yükünü öyle yada böyle karşındakine aktarabildiğini düşünüyorum, bu tahribat ın doğasından da olabilir bilmiyorum, dışarıda tanımadığın insanların eleştrilerini almaya çalış, onlarada buradaki gibi aktarım yapabiliyorsan, gerçekten ileri vadede filmlerini, reklam çekimlerini vb. iyi işlerini izlersem şaşırmam.

:) iktisat mezunuyum

Smmm staj giris sinavini verdim

Yuksek lisans verip 2 yil sonra mali musavir olucam djdjejdjdd

Iste bu kadar sacma hayatim. Ilerisini bilmem. ama farkli seyleri denemeyi ogrenmeyi seviyorum. cok gelisip dedigin yerlere gelmeyi istememmi? 

Isterim sanirim.

Ve sagol. izmir tesmer meslwk odadindan toplantidan ciktim bunu okumak iyi geldi.

Dolmustayim. Sagol

:)

Toplam Hit: 1933 Toplam Mesaj: 14
windows 95