Kısa Video
-
Hocam bir on sene sonra iyi işler yapıp bu fidanın meyvesini yersin diye düşünüyorum. Senin eğitim durumunu bilmiyorum fakat böyle medya bölümü gibi bir bölümle pekiştirme yapıp ileri vadede diplomalı işin piri olursan daha iyi olur, iyi olur. Ayrıca burada, duygu yükünü öyle yada böyle karşındakine aktarabildiğini düşünüyorum, bu tahribat ın doğasından da olabilir bilmiyorum, dışarıda tanımadığın insanların eleştrilerini almaya çalış, onlarada buradaki gibi aktarım yapabiliyorsan, gerçekten ileri vadede filmlerini, reklam çekimlerini vb. iyi işlerini izlersem şaşırmam.
-
AmoR bunu yazdı
Benimde beğenerek izledigim birisin sadece videolari izlemeden önce açıklamayi okuma gereksimi duyorum ( Dal dalak birşey çıkabilir diye).
Öyle çok anlıyan biri değilim ama görüntü acısı ve ışıgın doygunlugu güzel geliyor insana.
:) guldurdun beni.
Sagol
-
burhan808 bunu yazdı
Hocam bir on sene sonra iyi işler yapıp bu fidanın meyvesini yersin diye düşünüyorum. Senin eğitim durumunu bilmiyorum fakat böyle medya bölümü gibi bir bölümle pekiştirme yapıp ileri vadede diplomalı işin piri olursan daha iyi olur, iyi olur. Ayrıca burada, duygu yükünü öyle yada böyle karşındakine aktarabildiğini düşünüyorum, bu tahribat ın doğasından da olabilir bilmiyorum, dışarıda tanımadığın insanların eleştrilerini almaya çalış, onlarada buradaki gibi aktarım yapabiliyorsan, gerçekten ileri vadede filmlerini, reklam çekimlerini vb. iyi işlerini izlersem şaşırmam.
:) iktisat mezunuyum
Smmm staj giris sinavini verdim
Yuksek lisans verip 2 yil sonra mali musavir olucam djdjejdjdd
Iste bu kadar sacma hayatim. Ilerisini bilmem. ama farkli seyleri denemeyi ogrenmeyi seviyorum. cok gelisip dedigin yerlere gelmeyi istememmi?
Isterim sanirim.
Ve sagol. izmir tesmer meslwk odadindan toplantidan ciktim bunu okumak iyi geldi.
Dolmustayim. Sagol
:)