Kişi Daveti Yollanmıyor Msn

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------

----------------------------

hacı sende bi cenabetlik var ozaman. Kütür kütür davet ediorum davet alıorum.

işim ona kaldıysa düzelmez bu hata. doğuştan cenabet doğmuşum hiç bir işim düzgün gitmiyo kesin bi aksilik çıkıyo Allah a şükür

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Kişi listesi dosyaları bilgisayarlarıınızda değil, MSN sunucularında barınmaktadırlar. Yaptığınız ekleme/silme/engelleme vb. değişiklikler bu dosyalara yazılırlar.

Herhangi bir işlem yapıp oturumunuzu kapatıp tekrar açtıktan sonra bu değişikliği göremiyorsanız, işleminiz zaman aşımına uğramış ya da kişi listesi dosyanızda bir hata oluşmuş olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz çok fazla şey yok.

Daha sade, az özellik barındıran bir Messenger sürümüyle oturum açıp işlemi tekrar edebilirsiniz. Mesela "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açın, silmek istediğiniz kişiyi bulup silin. Tekrar ekleyin, oturumunuzu kapatıp açın. Sorun çift taraflı yaşanıyorsa, karşınızdaki kişiye de bu adımları takip etmesini önerin.

Kişiler birbirlerini listelerine eklediklerinde, bir taraf diğerini silmiş olsa bile kişi listesi dosyasında ilgili kişinin bilgisi kalır. Her iki taraf da birbirini "engellemeden" silerse, ardından da "Araçlar > Seçenekler > Gizlilik" bölümüne gelip aşağıdaki resimde gösterilen bölümdeki işlemi yaparsa, ancak o zaman "hiç eklememiş/eklenmemiş" gibi olurlar:

Bu işlemleri anti-virus/firewall gibi güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp yüklüyse Messenger eklentilerini/yamalarını kaldırıp uygulamanızı öneririm.

Defalarca bu işlemleri yapmanıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız, sorunun kullanıcı tabanlı olmadığından emin olabilirsiniz. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

beykozlu57 bunu yazdı:

Kişi listesi dosyaları bilgisayarlarıınızda değil, MSN sunucularında barınmaktadırlar. Yaptığınız ekleme/silme/engelleme vb. değişiklikler bu dosyalara yazılırlar.

Herhangi bir işlem yapıp oturumunuzu kapatıp tekrar açtıktan sonra bu değişikliği göremiyorsanız, işleminiz zaman aşımına uğramış ya da kişi listesi dosyanızda bir hata oluşmuş olabilir. Bu durumda yapabileceğiniz çok fazla şey yok.

Daha sade, az özellik barındıran bir Messenger sürümüyle oturum açıp işlemi tekrar edebilirsiniz. Mesela "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak oturum açın, silmek istediğiniz kişiyi bulup silin. Tekrar ekleyin, oturumunuzu kapatıp açın. Sorun çift taraflı yaşanıyorsa, karşınızdaki kişiye de bu adımları takip etmesini önerin.

Kişiler birbirlerini listelerine eklediklerinde, bir taraf diğerini silmiş olsa bile kişi listesi dosyasında ilgili kişinin bilgisi kalır. Her iki taraf da birbirini "engellemeden" silerse, ardından da "Araçlar > Seçenekler > Gizlilik" bölümüne gelip aşağıdaki resimde gösterilen bölümdeki işlemi yaparsa, ancak o zaman "hiç eklememiş/eklenmemiş" gibi olurlar:

Bu işlemleri anti-virus/firewall gibi güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp yüklüyse Messenger eklentilerini/yamalarını kaldırıp uygulamanızı öneririm.

Defalarca bu işlemleri yapmanıza rağmen bir sonuç alamıyorsanız, sorunun kullanıcı tabanlı olmadığından emin olabilirsiniz. MSN Support/MSN Messenger birimine ulaşmanız gerekiyor:

E-mail Support

saol usta da denedim hepsini. kişiyi ekliyorum. 3 5 dk sonra listeme engelli bir şekilde ekleniyor. sonra engeli kaldırıyorum. karşı tarafta benm msnimi ekliyor aynı şekilde onda da engelli olarak ekleniyor. ikimizde birbirimizi ekleyip engeli kaldırdıktan sonra normal konuşabiliyoruz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

eee bendede öyle problem yok o zaman sende :) Ayrıca link gönderdiğinde karşıdakine link olarak gitmeme sorunuda var mı ? :D

Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bendede var aynı problem.. bende yeni adres almıştım..  jjj@hotmail.com diye..   eski adresimdeki xxxx@hotmail.com daki kişi listesini kaydettim pc ye sonra bunu yeni adreste açtım.. kimseye davet gitmemiş.. doğru dürüst.. bide yeni adreste kişi listesini kaydet dediğim zaman eski adresin ismiyle kayıt ediyor :s anlamış değilim... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

msn 2011 de kişi listedini yedegini alamadıgınız gibi kişiler bir birlerini eklediklerinde mail hesaplarına girip onay vermeleri gerekiyor aklınızda olsun

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KLeRaX
    KLeRaX's avatar
    Erkek

aynı sorunu 2 ay yaşadım ve sonunda çözdüm arkadşım sorun nedeni msn süremleri komple değişti yani şuanda yeni format atanlar destekleyenler için tabi 2011 veya desteklemeyenlr 2011 için yapılan ve dağıtaln msn sürümleri verdiğim msn sürümünü bulup indiyorsun ama sadece bu sürümm normal kullanılır şartta başka yok arkdaşalar 14.0.8089.726 14 0 8089 726 bunu buluyorsun  bulamassan elimdekini siteye koyyarım ve msni kaldırmak için msn cleen programnı indiriyosun eski msnii komple kaldırıyosun  eğer doğruu sürüm ve düzgün yaparsan kesin oluyor hocam kolay gelsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

2011 geç

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

her yolu denedim arkadaşlar. kişi eklenince davet gitmiyor. ya da beni ekledikleri zaman davet gelmiyor. bazen geliyor bazen gelmiyor. 4 5 tane msnde denedim hepsi aynı. sanırım sistem kaynaklı :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

beykozlu57 bunu yazdı:

eee bendede öyle problem yok o zaman sende :) Ayrıca link gönderdiğinde karşıdakine link olarak gitmeme sorunuda var mı ? :D

rar zip hariç herşeyi yollaya biliyorum. link dosya problem olmuyor. sadece prno linki yollayınca msnin sitsine giriyo gerisi normal :P

Toplam Hit: 5757 Toplam Mesaj: 22