Kişi Ekleme Problemi!
-
Eklediğim kişilere istek gitmiyor.
Bu problem sizdede var mı yoksa bende mi sorun var. Özellikle son günlerde olmaya başladı.. -
ortak arkın yoksa ya da eklediklerinden onay bekleyen warsa genelde yapıo bunu face
-
Feysten mi bahsediyorsun msnden mi?
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bölümden den anlaşılmıyor mu msn
-
flybatwin bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
-----------------------------bölümden den anlaşılmıyor mu msn
-----------------------------irwa'nın mesajı görünce ikilemde kaldım.
Dün beni birisi msne eklediğini söyledi ama bana istek gelmedi ve beni ekleyen kişiyi msn listemde de göremedim. Ancak ben ekleyince birbirimizi görebildik.
Sanırım genel bir sorun var.
-
Bu Sorun Bir Süredir Var. Her İki Tarafın Da Ekleyerek İstek Göndermesi Gerekiyor. Kişiler Daha Sonra Engelli görünüyor. ama Engelleri Kaldırınca Bir Süre sonra düzeliyor ...
-
abazaları engellemek için facebookun aldıgı önlem ne hikmettir tanıdıklarımızı bile ekleyemiyoruz.
-
bende de var o sorun, hatta eklediğim kişi direk engelli oluyor bazen
-
Msn de bi süredir süregen bi durum genel bi sebeb kimi eklersem engelli çıkıyor düzeltmek içinde o kişiyi bi daha engelliyom sonra engeli kaldırabiliyom genel ama sebebini bilmediğim bi sorun ....
-
daha önce communication platform hatası alıpta programın dll dosyalarından birini sildiyseniz ekleme yapamıyosunuz bendede olmuştu eski sürüm messenger yükleyip halletmiştim sorunu şimdi windows 7 kullanıyorum yeni beta sürümünü indirdim ondada problem yok
-
bnd de aynı problem var toplu ekleme yaptım kimseye istek gitmedi onlar beni ekleyince online oldlar