Kışın Kalınacak Yazlık Ev
-
RETRET bunu yazdı
Arabayla götürüp birini orada liğme liğme kesecek ve denize atacak, başka bir şey gelmiyor aklıma...
:D
-
Edit.
Zeytun-i tarafından 27/Eki/14 17:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Zeytun-i bunu yazdısamaccc bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Arabayla götürüp birini orada liğme liğme kesecek ve denize atacak, başka bir şey gelmiyor aklıma...
:D
Ahashskad abi deniz zaten atığı kıyıya atar bari tekne ile açılıp yapacak deseydin :D
ooo plan hazır demek
-
denize 400mt köy evi var işine gelirse yollarız seni, aralık şubat arası.RETRET tarafından 27/Eki/14 17:25 tarihinde düzenlenmiştir
-
RETRET bunu yazdıdenize 400mt köy evi var işine gelirse yollarız seni, aralık şubat arası.
Nerede?
-
çanakkalede çok güzel manzarası olan biyer var sorayım nekadar vermeyi düşünüyosun
-
Superchicken bunu yazdı
çanakkalede çok güzel manzarası olan biyer var sorayım nekadar vermeyi düşünüyosun
Çanakkalenin neresinde hocam?
Ayrıca fiyatı ne istediğini o söylesin biz ona göre olur olmaz diyelim. -
Zeytun-i bunu yazdıSuperchicken bunu yazdı
Ayrıca fiyatı ne istediğini o söylesin biz ona göre olur olmaz diyelim.Saroza yakındı öyle hatırlıyorum gittim çok begendım tavsıye edıyorum :D vereceği yoktur ama fiyatı söylersem verir belki diye dedim
-
Superchicken bunu yazdıZeytun-i bunu yazdıSuperchicken bunu yazdı
Ayrıca fiyatı ne istediğini o söylesin biz ona göre olur olmaz diyelim.Saroza yakındı öyle hatırlıyorum gittim çok begendım tavsıye edıyorum :D vereceği yoktur ama fiyatı söylersem verir belki diye dedim
Sor abi bir bakalım verecek mi vermeyecek mi.
-
zalimadam bunu yazdı
hacı senin meslek ne? kahvaltıyı bile şehir dışında yapıyorum desen inanırım mk.
nerden buluyon bukadar parayı? hadi bukadar geziyon hayflayfı iyi oynamayı nasıl öğrendin mk.
düşüncelerimin yazıya yansıması