folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Kişisel Bir Kartvizit Hazirlamak İstiyorum.Sizin Düsünceleriniz?

Kişisel Bir Kartvizit Hazirlamak İstiyorum.Sizin Düsünceleriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Kendime bir tane kartvizit yapmak ya da yaptirmak istiyorum.

Elimizdeki malzemeler

İsim Soyisim

Telefon

Bir de calistigim iş'in ismi olabilir..İngilizce Direction gibi bir iş..Yani gelen misafirleri karsilama,yol gösterme,organizasyon gibi.. Veya sadece isim soyisim-telefonda yeterli olabilir..Nasil birsey yapabilirim..

Asagidaki kartvizitlerin bazilari harika mesela..Bunlar gibi hazirlanirsa kac liraya yaptirabilirim.Sizlerinde kişisel kartvizitleriniz varsa paylasir misiniz?

Guzel bir gece dilerim..

http://dzineblog.com/2008/05/36-cool-business-cards-you-should%e2%80%99ve-seen.html

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    ben herhangi bir ucret almadan sana bu kartvizitlerin aynisini yaparim.Bosa tasarima logoya para verme

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Business Card Designer Plus (32-bit) 2000.4.0.0

kartvizit oluşturup, düzenlemenizi sağlayan bu uygulamada kartınıza çeşitli
    resimleri ekleme olanağınızda var.

Download:

http://www.camdevelopment.com/products/bcdp2000.exe             Ertan Hocamdan Alıntıdır.

X
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    bi matbaacıya dak, hazır tasarımları var ek bişey istemiyolar. Seçiyosun, 100 taneyi 30-40 gibi bastırabilirsin. Düşer veya artar bu fiyat. 100 taneden aşağı basmazlar. Bassalar da alma çünkü fiyat kazık olur. 50 bastırırsın adam yine 100 parası alır çaktırmadan.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    100 kartvizitle 1000 kartvizit arasinda pek fiyat farki yoktur 3-5 lira oynar sadece. Ayrica kartvizit kartvizit programiyla degil tasarim programiyla yapilir. Matbaa kataloglarindaki kartvizitlerin o sehirde yada bolgede en az 5-6 tane cesidini gorebilirsin. Cunku adam ayni tasarimlari satar. Oysa elemanin verdigi linkten anlasildigi gibi profesyonel kartvizit istiyo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:
    -----------------------------
    100 kartvizitle 1000 kartvizit arasinda pek fiyat farki yoktur 3-5 lira oynar sadece.
    -----------------------------

Hoca naptın!! O kadar da değil, 100 tane 30 liraysa 1000 tane 100 lira olur. Tane başına %70 az ödersin ama toplamda 3-5 lira olmaz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

hocam 7 yillik grafik 4 yillik matbaa tecrubem var antalyada kime sorsan olay matbayi bilir 20- 30 YTL 1000 adet selefon kaplama kartvizit yapabilirsin. Turmatsan diye turkiye geneli bi matbaa var 1000 kartviziti 9 milyona yapiyo biliyomusun. Simdi sen 100 kartviziti desen adam bunu 3-5 milyona yaparmi sence ? diyelimki yapti bunu digitalden cikti alir ama sayfasini 500 kurusa cikarir bi sayfa 24 kartvizit sigar 100 tane icin 5 sayfa alican (hata payi icin) 2,5 lira eder. adam buna kar koysa 3 3,5 lira eder hic bi matbaaci 3,5 milyona 100 degil 1 tane bile kart basmaz. belki ornek cikarabilir.

Kafan karistiysa soyle ozetliyim kaliba sen ha 1000 tane vermissin ha 100 tane masraf eden kalibi filmi bu isin emegi kagidi pek bisey tutmuyo.Yuksek tirajli islerde veya kaliteli kagitta oynama yapar bu soyledigin oda 100 le 1000 arasinda yine 3-5 milyon oynar. 10.000 le 100.000 arasi folder desen o zaman kagidi hesaplarsin ama bu isler tane hesabi yapilmiyo hoca 500 yada 1000 hesabi yapiliyo. sen ister 1 tane bastir ister 100 tane bastir ister 1000 tane bastir bunun fiyati ayni ama sayi 1000 i gecerse o zaman oynar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşımızın dediği gibi 7-5 lira oynar hatta o bile oynamaya bilir

bodrumda normal bir kartvizit boyu +istediğin gibi bir tarasım(sadece kendine ait olan) hepsi içinde 30ytl ye 1000tane basıyorlar 

ama eğer çok daha kaliteli bişi istersen (kartvizitin fiziksel kalitesi) fiyat değişiyor ancak çok pahalı olacağını sanmıyorum bir tanıdğımız arkası mıknatıslı ve normal bir kartvizit in 2katı boyunda 2000tane bastırdı 45ytl ye geldi yani çok para deil ancak sen illa aşırı kaliteli olsun dersen ona göre fiyat değişiyor hertürlü malzemeye basarlar normal kartvizitten koca logolara kadar hem tasarım hem basım yapan çok yer var onlarda ucuz oluyor dediğim gibi bodrumda normal kalite 1000tane herşeyi içinde 30ytl 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

ben örnek bulamamıştım nette düzgün en azından senin verdiklerin kadar.. kendim tasarladım ps de

http://www.r10.net/members/weblia-albums-kartvizit-picture232-weblia-design.png ahanda bu..

mk burda sordum 20 liraya 1000 tane bastırmayanı dövüyolardı şimdi 40 lira diolar :|

ee şimdi seninkileri gördüm :D en az bu senin cool kartvizitler kadar cool olması lazım freelance işimiz gereği..

50 ytl :| neyse sonuçta bende bastıramadım 50 liraya bursada bastırıtcam böle cool bişe tasarlayıp.. inş 50 ye 1000

tane kaliteli  kağıttan basarlar :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Cevaplariniz icin tesekkur ederim..En şık olarak 3D Duruyor..Biraz ugrasayim bakalim..Hazirlatabilirsem örnegini koyarim..

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

st_anger_turk

önünde saygıyla eğiliyorum abi.

Bir de soru sorsam, böyle tişört baskını felan oluyo ya internetten sipariş, ama tek veya 3-5 tane anca. Bildiğin adres var mı?

Toplam Hit: 2835 Toplam Mesaj: 13