Kişisel Gelir Gider Takip Ettiğiniz App Var Mı?
-
Money lover diye bi uygulama vardı, bi ara bende kullanmaya heves ettim de sonra vazgeçtim. Deneyebilirsin
-
Bilgisayarda libre office (excel) kullaniyorum, mis.
-
furkiak bunu yazdı
üstadım bekle 1 hafta kadar. tamda bu konu hakkında bir mobil app yapıyorum. sorununu halledicem :D
bende script yazıyordum sonra sıkıldım bıraktım Alim diye bişey var mobil onu kullanıyorum yapılanlar genelde ya çok kapsamlı yada karışık
-
PanxeR bunu yazdı
ben bunun için banka hesabıma bakıyorum 10 lira ve üstü para kaldıysa geçen aydan gelirim giderimi geçmiş yok eksideysem hala düzen bozulmamış giderim gelirimi geçmiş demektir
madde madde elektrik su vs yazmaya niye ihtiyaç varki
bu nasıl
https://play.google.com/store/apps/details?id=su.azure.paymaster
Adam haklı hiç gerek yok yazmaya çizmeye tüm geliri hesabında tut ordan harca ay sonu bakiye kabak çiçeği gibi döner güneşe :)
-
Bende tum parayi hesapta tutuyorum hocam ay sonu gorunuyor ne kadar harcadigim, akbankin uygulamasinda var bu arada mytfak filan diye tam incelemedim bir kere girdigimde cikmisti bu ay mutfak harcaman gecen aydan su kadar fazla vs diye
-
furkiak bunu yazdı
üstadım bekle 1 hafta kadar. tamda bu konu hakkında bir mobil app yapıyorum. sorununu halledicem :D
Ben bekliyorum seni. Buluta yada baska bir yere yedekleme vardir umarim.
-
grpngy bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
Ben bekliyorum seni. Buluta yada baska bir yere yedekleme vardir umarim.
üstadım merak etme bilgiler şifreli olarak amazon serverlerinde tutuluyor. günlük olarak yedekli şekilde. ilk versionu bitmek üzere dediğim gibi. az kaldı 3-4 güne çıkıcak. daha sonrasında zaten burda konusunu açacağım ne tarz özellikler eklenmeli neler değişmeli hepsini tartışıp dahada iyi hale getiricez inş :)