Kişisel Güvenlik
-
SeRDaR bunu yazdı
biber gazı azrail olsa karşında pert yani ;)
banka güvenliği konuşuyor bak . ama pek düşünemiyor rüzgarda vs sıktığında kendine gelemeyeceğini :)
git taşıma ruhsatı al
hipokondriyak tarafından 12/Oca/14 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ,
ilk kick boks , sonra wing chun , jeet kune do , ninjutsu bunlara 5 er ay git sonra biber gazı kendin ol :D
-
kadirozdemir bunu yazdı
Şu biber gazını internette güvenilir nerden alabilirim.
Burada var hocam geçen sitede görmüştüm
-
kadirozdemir bunu yazdı
Şu biber gazını internette güvenilir nerden alabilirim. Bunlarda dikkat edilmesi gereken birşey var mı? Arabaya filan koyak ne olur ne olmaz :D
Bende çelimsiz birşeyimdir. En mantıklısı gazı sıkıp, yasak bölgeye vurup, dalıp en son polisi aramak.
Ben çevik kuvvetin yakınında, çevik kuvvet malzemeleri satan bir yerden almıştım, standart Nato biber gazı. İnternette de satılıyor.
Bu güvenlik konusunda aslında dövüş sporlarına pek bir ilgim yok, uğraşmak da istemiyorum. Ama çevre it kopuk dolu, insan kendini güvende hissetmek istiyor.
-
Minigun
nasil taşınacağı konusunda bir fikrim yok :))
-
Şu Russian systeme çok hoşuma gitti ama uygun bir eğitim bulamadım.
http://www.youtube.com/watch?v=2PKfW2R6x_E
zigor tarafından 12/Oca/14 00:49 tarihinde düzenlenmiştir -
bıçak çekmenin büyük dezavantajı durumu soktuğun şartlardır. hele karşındakinde de bıçak varsa o bıçak girecek. o yüzden taşısan bile çekme.
-
ne eğitimi ne bıçağı amk ya
sen bıçağı çıkarana kadar adam seni çeker vurur
para biriktir ya 0 silah al bi tane yada 2. el ucuz yollu
başın belaya girer ama
gece 12 de dışarı çıkıomuşun ya çıkmıcan ya dediğimi yapacan
diğerleri tıfıl işi... -
Evde silah var zaten, ama işim olmaz o tarz işlerle, gerekirse cüzdan-telefon verir uzaklaşırım.
Benim istediğim, sokaklarda serserilik yapan, 2-3 kişi toplanıp gaza gelen kişilere karşı kendi güvenliğimi sağlamak.
Mesela bisiklet sürüyorum, kask takıp bisiklet kıyafetlerini giyince aşırı derece de dikkat çekiyor. Hafif tenha bir yerse ve 2-3 kişi toplanmışsa durdurmaya çalışıp bir tur atalım vs. diyorlar. Bunlardan bıçak çeken de olabilir, ortaokul çocukları bile bıçak taşıyor, ne olacağı belli olmuyor.
Böyle bir durum da, biraz kendimi koruyabilmek istiyorum.
Yoksa uyuşmuş bir eleman bıçak çekip para istese zaten kaçar yada para veririm.