Kisisel Site İcin Cvye Yazilabilecek Domain Onerileri
-
merhaba
adamin teki benim adimsoyadim.com u ve com.tr yi 2005 ten beri elinde tutuyo bi haltta yapmiyo, kac kere mail attim sat bana diye cevap bile vermedi
gidip `ali53.com` gibi bi domainde almak istemiyorum, cv ye yazilabilecek kalitede domain onerebilirmisiniz ?
php ciyim, bu aralar java kasicam
-
isimsoyisim@gmail.com yazman yeterli
-
SpArK bunu yazdı
abi onuda almislar ya :| o ipnetorada mail attim sat bana emaili diye oda yanit vermedi
bide pek tecrubem yok genelde amator/freelance calistim saglam gorunen bi blog yazip bi nevi kendimi one cikarmayi dusunuyorum, is basvurularinda ise yarayacagini dusunuyorum bunun
-
abi soyismini regle yani aa bbb ise adın bbb.com u regle (:
aaa.bbb.com şeklinde sub domain yaparsın.
ayrıca mail içinde aaa@bbb.com olur (:
-
yolbulucu bunu yazdıSpArK bunu yazdı
abi onuda almislar ya :| o ipnetorada mail attim sat bana emaili diye oda yanit vermedi
bide pek tecrubem yok genelde amator/freelance calistim saglam gorunen bi blog yazip bi nevi kendimi one cikarmayi dusunuyorum, is basvurularinda ise yarayacagini dusunuyorum bunun
abi duzgun olsun yine yeterli.
mesala: alicode@gmail.com bile olsa iyidir. en azından melanqoliq_man_41854@gmail.com dan iyidir :F
Daniel-Koo tarafından 25/Ağu/13 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Gmail dolduysa Yandex, Hotmail vs var.
-
sLeymN bunu yazdı
abi soyismini regle yani aa bbb ise adın bbb.com u regle (:
aaa.bbb.com şeklinde sub domain yaparsın.
ayrıca mail içinde aaa@bbb.com olur (:
soyadim `erdem ` amk :( girip bakmiyorum bile domain dolumu diye, kesin doludur :D adimda ali, ali.com uda muhammed ali almis
alie.com bile dolu lan :(
-
masallah.de
-
100 tane domain uzantısı var. Onlardan birini alsana.
-
adsoyad.com/net
soyadad.com/netİllaki ismim geçsin diyorsan üsttekilerde doluysa .info da olabilir.
-
da olabilir tabi dolmuştur bunlar ama net, org bunlar da olabilir.
Bence bukadar önemli değil ataberk.org şeklinde lakapla cv vardı mesela eski ataberk.org un sahibi yani biraz oturaklı olsa yeter. bence..