Kişisel Site Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    NaKcUf ??? ne alaka şimdi ben onu tıklayınca ne öğrenecem ? sayıylamı veriyolar sizi ya.. la yoksa hOly 'nin botlarından birisimisin :D

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    hoş olumş siyah renkte gitmiş :)
    mozilla firefox da açınca sorun yok da internet explorer da açınca yazılar küçük görünüyor ya da benim gözler bir iki numara daha bozuldu..

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    kullanmak isteyenler stil dosyasından değişebiliyor zaten uzun uzun yazılar yazılacağı için küçük yaptım :D

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarLords
    WarLords's avatar
    Erkek
    gerçekten güzel kardeş eyw ama kişisel siteleri yapanlar bence tasarımlarını ve kodlamalarını kendileri yaparsa daha iyi olur bence

Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    bir turlu admin paneline giremiyorum bi kac kere girdim baktim pek sade bisi gordum karsimda. we bi kere sifrei yanlis girince siktir cekildin yaziyor... purf...

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    we cogunlukla sifreler dogru girildiginde su hatayla karsilasiyorum
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    pesimistzombie gerçekten güzel olmuş inş. daha güzellerinide görürüz. siktir çekildin yazısı dahada güzel:))

...
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 18