Kişisel Site Scripti
-
NaKcUf ??? ne alaka şimdi ben onu tıklayınca ne öğrenecem ? sayıylamı veriyolar sizi ya.. la yoksa hOly 'nin botlarından birisimisin :D
-
hoş olumş siyah renkte gitmiş :)
mozilla firefox da açınca sorun yok da internet explorer da açınca yazılar küçük görünüyor ya da benim gözler bir iki numara daha bozuldu.. -
kullanmak isteyenler stil dosyasından değişebiliyor zaten uzun uzun yazılar yazılacağı için küçük yaptım :D
-
gerçekten güzel kardeş eyw ama kişisel siteleri yapanlar bence tasarımlarını ve kodlamalarını kendileri yaparsa daha iyi olur bence
-
bir turlu admin paneline giremiyorum bi kac kere girdim baktim pek sade bisi gordum karsimda. we bi kere sifrei yanlis girince siktir cekildin yaziyor... purf...
-
we cogunlukla sifreler dogru girildiginde su hatayla karsilasiyorum
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
-
pesimistzombie gerçekten güzel olmuş inş. daha güzellerinide görürüz. siktir çekildin yazısı dahada güzel:))
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 18