Kişisel Sitemin Yeni Tasarımı - Yorumlarınız ? -
-
yok usta değilim, premium tema satın almıştım, temanın her özelliğiyle oynamak bir kaç tıkla oluyor, o yüzden az-biraz bilgim var.
Anasayfada 5 yazı göstermek için, admin sayfasında genel-okuma kısmına gir,orada ayarı var.
-
abi tbt den birçok kullanıcının siteyi ziyaret ettiğini istatistiklerden tespit ettim. olumlu olumsuz yorum yapında şu siteye bi biçim verip rayına oturtalım :)
teşekkürler
karatahtanın söylediği eklentiyi kurdum...
baska...
-
yardımcı olayım dicektimde msnde offlinesin be red :}
-
üstteki resimde teknoloji, kültür vs. yazıyo ya. o kısımlara link verebilirsin mesela.hoş olabilir. ben girdiğimde link var mı diye tıkladım oralara
-
Wordpress için biraz sade bi tasarım olmuş ama çok düzgün.
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------Wordpress için biraz sade bi tasarım olmuş ama çok düzgün.
-----------------------------zaman gectikçe wordpressi keşfettikçe tasarımla oynayabiliriz ama sadeliği hosuma gitti bnm :)
---------------------------------------------------------------------------------------------
sRnC
yardımcı olayım dicektimde msnde offlinesin be red :}
------------------------------------------------------------
Kardes online oluruz elbet :) görüşelim senle msn de karsılastığımızda
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
-----------------------------
üstteki resimde teknoloji, kültür vs. yazıyo ya. o kısımlara link verebilirsin mesela.hoş olabilir. ben girdiğimde link var mı diye tıkladım oralara
-----------------------------link verme olayını yapamadım kardes imagemap ile yapılıomus galiba müsaitsen beraber yapalım :)
-
ReDsEa bunu yazdı:
abi tbt den birçok kullanıcının siteyi ziyaret ettiğini istatistiklerden tespit ettim. olumlu olumsuz yorum yapında şu siteye bi biçim verip rayına oturtalım :)
teşekkürler
baska...
-----------------------------Redsea isim ver yoksa kimse yorum yapmıyıcak :)
Tema güzel sade ancak arka planı değiştir.Birde logo çok göze batıyor(eski hack sitelerinin logosu gibi olmuş)
-
ibrahimeren bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
teşekkürler
baska...
-----------------------------Redsea isim ver yoksa kimse yorum yapmıyıcak :)
Tema güzel sade ancak arka planı değiştir.Birde logo çok göze batıyor(eski hack sitelerinin logosu gibi olmuş)
-----------------------------logoyu deniyorum tepkilere göre deiştircem sağdaki insan kafasını kaldırıp ortadaki eli sağ alıp yazılarıda her parmağın ucuna sırayla yazsam olurmu acaba... biraz daha siyah alan artar logoda :)
logoya ne yapabiliriz baska
-- Arkaplanı değiştircem...
-
beyler konu güncel siteye ne gibi düzenlemeler yapabiliriz. neresi kötü neresi iyi eleştirilerinizi bkliyorum...
site hla tasarım sürecinden geciyor...