Kişisel Web Sitesi Kurmak İstiyorum Tavsiyeleriniz
-
Kesinlikle SEO konusuna ağırlık vermeniz. Artık kişisel web sitelerinde SEO olmadan Google botları siteyi neredeyse taramıyor, index sorunları yaşanıyor.
-
Hocam kimse bişey okumuyor artık.Site yapması kolay da onu karşılayacak kadar kaliteli makale yazması zor.
Bence sen yazacaklarını küçük başlıklar altında topla ve yapay zekaya video yaptır (spam olmasın ama ilginç olsun ve bir video editorle üzerinden geç, robotik olmasın yani)
Bu şekilde tiktokdan falan gelir yapabilirsin. Site açarsan backlink aşamasında takılıcan
-
Konu açmadan soru sorayım:
Wordpress için bir eklenti arıyorum acaba var mıdır. Ekelnti şöyle birşey olacak:
Diyelim ki ben bir makale yazmışım içinde "yapay zeka" kelimesine site içi bir link vermişim. Buna tıklayınca paragrafın ortası da olsa o paragrafı oradan aşağı doğru kaydırıp yer açacak. Araya o linkin makalesini gösterecek.
Bir konuda bilgi verirken arada başka bir konuda daha detaylı bilgi vermek istiyorum.
Var mı bunu yapan bir eklenti?
-
Kişisel sayfa yerine kişisel youtube sayfası açsan bu işler daha hızlı olabilir.Artık kitap yerine insanar sesli kitap okuyorlar o derece işler değişti maalesef.