folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kişisel Web Sitesi Kurmak İstiyorum Tavsiyeleriniz

Kişisel Web Sitesi Kurmak İstiyorum Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xenopshobe
    Xenopshobe's avatar
    Erkek

Kesinlikle SEO konusuna ağırlık vermeniz. Artık kişisel web sitelerinde SEO olmadan Google botları siteyi neredeyse taramıyor, index sorunları yaşanıyor. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam kimse bişey okumuyor artık.Site yapması kolay da onu karşılayacak kadar kaliteli makale yazması zor.

Bence sen yazacaklarını küçük başlıklar altında topla ve yapay zekaya video yaptır (spam olmasın ama ilginç olsun ve bir video editorle üzerinden geç, robotik olmasın yani)

Bu şekilde tiktokdan falan gelir yapabilirsin. Site açarsan backlink aşamasında takılıcan

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Konu açmadan soru sorayım:

Wordpress için bir eklenti arıyorum acaba var mıdır. Ekelnti şöyle birşey olacak:

Diyelim ki ben bir makale yazmışım içinde "yapay zeka" kelimesine site içi bir link vermişim. Buna tıklayınca paragrafın ortası da olsa o paragrafı oradan aşağı doğru kaydırıp yer açacak. Araya o linkin makalesini gösterecek. 

Bir konuda bilgi verirken arada başka bir konuda daha detaylı bilgi vermek istiyorum.

Var mı bunu yapan bir eklenti?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Kişisel sayfa yerine kişisel youtube sayfası açsan bu işler daha hızlı olabilir.Artık kitap yerine insanar sesli kitap okuyorlar o derece işler değişti maalesef.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 13
blog personel web